Discussió:Talc

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search


Per què repetim la informació? --Yuanga 23:32, 21 abr 2007 (CEST)

Imatge[modifica]

La imatge hi és però jo no la veig. Algú sap què passa?--Ssola (disc.) 02:38, 18 gen 2010 (CET)

Identificació[modifica]

@Darth vader 92: En l'apartat d'identificació es presenta la informació en un sol paràgraf i es col·loquen les mateixes referències en diferents punts, no seria el mateix i millor col·locar-les totes al final del paràgraf? Salut.--Metralleta95 (disc.) 15:56, 16 abr 2016 (CEST)

Dues propostes per millorar (encara més) l'article[modifica]

L'article està molt bé, però crec que es podrien fer un parell de millores: primer, a l'apartat de minerals relacionats potser caldria alguna explicació del tipus "minerals on el Mg (II) és substituït per altres cations" (com poden ser Ca (II), Fe (II), Ni (II), Mn (II), etc...) potser caldria dividir la taula en altres taules més petites amb una breu explicació al principi de cada una. Segon, potser hi hauria la possibilitat d'afegir un apartat d'història del mineral? No ho sé, però si es trobés info d'usos històrics, antigues mines, etc... podria acabar d'arrodonir l'article (això ja seria per una matricula d'honor)--Pere Novell (disc.) 12:31, 4 juny 2016 (CEST)

A més s'ha de fer un repassada a la secció de propietats. S'ha de mirar de clarificar la part de propietats estructurals (tal com està ara queda una mica embolicat). També veig que surten escrits moltes vegades els paràmetres de la cel·la unitat (a,b,c i els angles), potser amb un sol cop ja n'hi hauria prou no?--Pere Novell (disc.) 20:04, 8 juny 2016 (CEST)

@Pere Novell: En prenc nota! Gràcies pel comentari; ara vaig una mica atrafagat, quan tingui una mica de temps lliure m'ho miro!!--Darth (disc.) 00:19, 10 juny 2016 (CEST)

Començo a mirar la part de propietats estructurals... hi aniré fent retocs en aquests dies, si dic alguna mentida aviseu-me!--Pere Novell (disc.) 15:53, 10 juny 2016 (CEST)