Viquipèdia:Avaluació d'articles/Talc

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Talc[modifica]

Talc (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Presento aquest article per a l'avaluació, durant el temps que estigui en avaluació aniré creant els enllaços en vermell. Hi ha una cosa que no sé canviar, a veure si algú ho sapː com puc fer que la taula dels minerals relacionats surti amagada quan sobri l'article, i no estesa, com surt ara? --Darth (disc.) 16:19, 10 abr 2016 (CEST)

@Darth vader 92: pots fer servir {{Caixa desplegable}}.--Arnaugir (discussió) 16:22, 10 abr 2016 (CEST)
Fet Fet! Moltes gràciesǃǃ--Darth (disc.) 19:03, 10 abr 2016 (CEST)

un altre mineral, esteu fent boníssima feina. Caldria unificar els decimals, n'hi ha amb punt i amb coma (passa el wikicheck i t'ajudarà). Si pots, també caldria lligar una mica més els paràgrafs de l'apartat d'usos per tal que no semblin tant una llista. Primer parles de cosmètica, després un altre cop, potser quedaria millor amb un canvi d'ordre. Però són coses menors, en general està molt bé i esperem la sèrie completa :) --barcelona (disc.) 17:43, 17 abr 2016 (CEST)

Fet Fet! Crec que no em deixo cap decimalǃ Gràcies per l'ajuda, ben aviat tindrem sèrie completaǃǃ :) --Darth (disc.) 22:27, 18 abr 2016 (CEST)