Discussió:Vocabolari molt profitos per apendre Lo Catalan Alamany y Lo Alamany Catalan

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquí hi ha un ball de majúscules important. Com hauria de ser la forma correcta? 79.146.107.140 12:30, 3 nov 2007 (CET)[respon]

Diria que tenim dos opcions: agafem textualment la portada (i aleshores falta el segon Lo que també va amb majúscula) o ho regularitzem (totes minúscules). El que no sé és si, posats a regularitzar, no caldria regularitzar tota l'ortografia. De moment miro de fer el reanomenament seguint la portada, que crec que és el que s'ha intentat originalment però amb el petit error del segon Lo.--Pere prlpz 13:42, 3 nov 2007 (CET)[respon]

Afegiu aquest vincle si us plau : http://www.archive.org/details/vocabularicatal00barn (Vocabulari català-alemany de lany 1502; edició facsimil segons lunic exemplar conegut acompanyada de la transcripcio dun estudi preliminar i de registres alfabétics 1916)

Enllaç a pàgina en alemany[modifica]

No he trobat la manera d'importar el text català a la pàgina en alemany, com ho havia fet amb la pagìna de la Najat el Hachmi. He agafat el codi html. El que tampoc no sé fer és afegir l'enllaç a la pàgìna en alemany a la barra del costat, sota llengües. https://de.wikipedia.org/wiki/Vocabolari_molt_profitos_per_apendre_Lo_Catalan_Alamany_y_Lo_Alamany_Catalanel comentari anterior sense signar és fet per SKrokus (disc.contr.)

La primera pregunta no l'he entesa, però per copiar contingut entre articles el més pràctic sol ser copiar el codi viqui, amb la pestanya "modifica el codi".
L'enllaç entre idiomes ja l'he afegit.--Pere prlpz (disc.) 00:45, 3 feb 2019 (CET)[respon]