EUNSA

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula d'organitzacióEUNSA
Dades bàsiques
Tipus entitat editorial
Història
Fundació 1967
Organització i govern
Seu central 

Web Lloc web oficial
Modifica dades a Wikidata

EUNSA és una editorial de la Universitat de Navarra fundada l’any 1967.

Desde llavors, van ser molt els fets que van marcar, i ho continuen fent, la seva historia, essent contínuament reconeguda per la constant cerca de l’excel·lència a les sus obres i cuidant al màxim l’edició dels seus llibres, sempre al servei de la cultura, les persones i la societat.

Es tracta d’una editorial científica, acadèmica i tècnica que compta amb al voltant de 1200 títols vius al catàleg.

Objetius [cal citació][modifica]

Té com a missió cercar i transmetre coneixement, contribuint a la formació acadèmica, cultural i personal dels seus lectors; promovent el treball d’extensió cultural i promoció social amb una clara finalitat de servei.

Sempre ha disposat d’un grup de professionals altament qualificats, formats per un equip humà multidisciplinar, un grup de professionals experimentats que posen a diari tot el seu esforç i coneixement al servei del llibre.

Col·lecions [cal citació][modifica]

Compta amb autors d’alt prestigi i les seves obres de referència són utilitzades a moltes universitats de tot el món, essent una editorial molt reconeguda per diverses matèries com Filosofia, Teologia, Dret, Economia i Empresa, Publicitat, Màrqueting, Educació i Pedagogia, Comunicació, Ciències de la Salud, Llengua i Literatura, Filología, Geografía i Història, Arquitectura i Ingenieria.

EUNSA continua sent una editorial referència dins del llibre acadèmic i universitari, conservant el prestigi que ha anat adquirint al llarg dels seus 50 anys d’història, durant els que sempre ha destacat per la qualitat de les seves publicacions.