Editorial 7 i Mig

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióEditorial 7 i Mig
Dades
Tipuseditorial Modifica el valor a Wikidata

7 i Mig és el nom d'una editorial de Benicull de Xúquer (la Ribera), creada el 1998 per Antoni Martínez, i actualment inactiva. Estava centrada en l'edició de llibres en català,[1][2] bàsicament d'autors novells.[3] La seua producció, centrada principalment en autors valencians, com ara Jordi Sebastià, Francesc Viadel, J.B.Campos, Lluís Alpera, o Jaume Bru i Vidal, abraçava llibres sobre temes locals (agrupats en la Col·lecció Collita), de poesia (7 i Mig poesia), obres de filosofia (Xènius, col·lecció dirigida per Joan Garí), història o narrativa (col·lecció Quaderns literaris).[4]

Notes i referències[modifica]

  1. És una editorial germana de Germania edicions, aquesta darrera dedicada a l'edició de llibres en castellà. Ambdues han estat fundades per Antoni Martinez i dirigides per Manuel Alonso.
  2. «Entrevista a Antoni Martínez, creador de l'editorial». Caràcters, revista de llibres, núm II.. Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, abril 2000. [Consulta: 10 febrer 2011].[Enllaç no actiu]
  3. «Referència a 7 i Mig dins els comentaris a l'obra de Ramon Pastor Quirant». escriptors.cat, 1999. [Consulta: 10 febrer 2011].
  4. Tobar, Felip «Entrevista a A. Martínez «7 i Mig vol editar una literatura que ací no existeix»». Caràcters, n.11, Abril 2000, p.6. Arxivat de l'original el 13 d’abril 2012 [Consulta: 14 juliol 2011]. Arxivat 13 April 2012[Date mismatch] a Wayback Machine.

Enllaços externs[modifica]