Eix Comercial Nou Eixample

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula d'organitzacióEix Comercial Nou Eixample

L’Eix Comercial Nou Eixample neix inicialment com associació de comerciants a l'any 2003. Fruit de la unió de diferents associacions de comerciants que conviuen al territori. Cap a l'any 2011, neix l'Eix Comercial Nou Eixample, com a eina necessària per impulsar el comerç al nostre barri, l'Esquerra de l'Eixample, amb l'objectiu de dinamitzar i promocionar l'activitat comercial.

Per aquest motiu principal ens constituïm com a entitat representativa i interlocutora del comerç associat a l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona davant de les institucions i d'altres agents econòmics i socials, impulsant, dinamitzant i promocionant la seva activitat comercial per contribuir al seu creixement, permanència i evolució en el temps, defensant els seus interessos i contribuint a la millora del barri, dels seus habitants i visitants

Els principals objectius de l'entitat són:

. El posicionament de la marca comercial Eix Comercial Nou Eixample, com a referent del conjunt de tot el teixit comercial actiu de l'Esquerra de l'Eixample.

. Implementació de la Targeta de Fidelització del Comerç Associat de Nou Eixample.

· Els serveis adreçats al comerç de proximitat.

· Dinamitzar el comerç i el barri mitjançant accions continuades relacionades amb el món comercial, social i cultural, realitzant fires de comerç, activitats per a la família, sortejos, concursos, i més.

Si vols formar part del teixit comercial actiu, i potenciar el teu negoci.

Més info a: Eix Comercial Nou Eixample