Escola Universitària Salesiana de Sarrià - EUSS Enginyeria

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióEscola Universitària Salesiana de Sarrià

Seu al passeig de Sant Joan Bosco, 74
Dades
Tipusfacultat universitària Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1994
Activitat
Estudis ofertsGraus en Enginyeries Industrials i màsters
Governança corporativa
Seu 
DireccióDr. Ignasi Florensa (2023-present); Dr. Andreu Moreno (2014-2023); Dr. Carles Rubio (2002-2014); Sr. Josep Maria Oriol i Salvador Ramon - director adjunt (1994-2002); Impulsor i gestor Salvador Ramon (1988-1994)
Depèn deUniversitat Autònoma de Barcelona

Lloc webhttp://www.euss.cat

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) és un centre acadèmic adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, sota la titularitat de la Fundació Privada Rinaldi. Fundada el 1994, la seva ubicació és al passeig de Sant Joan Bosco, a l'extrem del barri de les Tres Torres, Barcelona.

L'Escola ofereix programes d'estudis universitaris en enginyeria enfocats a la branca industrial, incloent graus com Electrònica Industrial i Automàtica, Energies Renovables i Eficiència Energètica, Mecànica, Automoció i Organització Industrial. A més, ofereix programes de postgrau, com el màster universitari en Direcció d'Empreses Industrials i altres programes propis.[1][2]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Escola Universitària Salesiana de Sarrià - EUSS Enginyeria
  1. «Programes ADD | EUSS». [Consulta: 7 setembre 2023].
  2. «Una cincuentena de estudiantes de la EUSS diseñan un nuevo coche de carreras para competir en el Formula Student» (en espanyol). El Economista, 22-12-2021. [Consulta: 7 setembre 2023].