Paper Mario: Sticker Star: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
trec cartell d'actualitat
Línia 1: Línia 1:
{{actualitat|videojoc}}
{{Infotaula videojoc
{{Infotaula videojoc
| títol = Paper Mario: Sticker Star
| títol = Paper Mario: Sticker Star

Revisió del 15:19, 28 gen 2013

Paper Mario: Sticker Star
Paper Mario: Sticker Star
Publicació
11 novembre 2012 Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc de rol i JRPG per torns Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaNintendo 3DS
Modes1 jugador[1]
FormatTargeta de Nintendo 3DS
Descàrrega Digital
Dispositiu d'entrada3DS: Panell de control
Equip
Desenvolupador(s)Nintendo Modifica el valor a Wikidata
EditorNintendo Modifica el valor a Wikidata
DirectorTarō Kudō (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
ProductorKensuke Tanabe Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorNintendo eShop Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
USK
CERO

Més informació
MobyGamespaper-mario-sticker-star Modifica el valor a Wikidata

Youtube: UCvdMW0qChh-pZzRLnK2EVpw Modifica el valor a Wikidata
Sèrie: Paper Mario Modifica el valor a Wikidata

Paper Mario: Sticker Star, anomenat al Japó Paper Mario: Super Seal (ペーパーマリオスーパーシール , Pēpā Mario Sūpā Shīru?), és un joc del gènere RPG per a la Nintendo 3DS que està sent desenvolupat per Intelligent Systems.

És el quart títol de la sèrie Paper Mario, i és el primer títol d’aquesta sèrie amb que s’hi juga amb una consola portàtil. Va estar confirmat junt amb altres jocs de Nintendo 3DS a l'Electronic Entertainment Expo 2010.

Paper Mario: Sticker Star va sortir als EUA l'11 de novembre de 2012, al Japó el 6 de desembre del mateix any, a Europa el dia 7 i a Austràlia el dia 8.

Jugabilitat

Mario utilitzant la enganxina Flor de Foc en una batalla contra tres Goombas. Fixeu-vos en la part inferior de la imatge que correspon a la pantalla tàctil que està plena d'icones que representen enganxines, utilitzables en qualsevol moment.

La jugabilitat de Paper Mario: Sticker Star és molt semblant a l'original Paper Mario i a la seva seqüela, encara que barreja la funció tridimensional de Nintendo 3DS per l'entorn bidimensional del paper. Una part de la jugabilitat està basada en enganxines i una altra en resoldre puzzles.

Les enganxines ocupen gran part de la jugabilitat de Paper Mario: Sticker Star, ja que es converteixen en atacs en les batalles o per desenvolupar el medi, que es poden comprar en botigues mitjançant monedes aconseguides o trobar-les en el medi per utilitzar-les posteriorment, guardades en la pantalla tàctil en forma d'icones. En Mario també pot sortir del joc per enganxar una enganxina en el medi (per exemple, un pont), conegut com a "paperissació". A més a més, en Mario pot utilitzar altres objectes, com per exemple ventiladors i tisores que es poden utilitzar en les batalles o una aixeta que s'ha d'utilitzar en el medi.

Com que Paper Mario: Sticker Star és un videojoc del gènere RPG, s'hi inclouen dins del joc les batalles per torns. Algunes enganxines dónen atacs, com per exemple hi ha enganxines que dónen l'acció de saltar a en Mario, l'acció d'utilitzar el martell, la disfressa de granota, l'acció de tirar boles de foc (amb la enganxina de Flor de Foc, que es veu en la imatge), la closca Koopa, entre d'altres. En algunes batalles es poden utilitzar enganxines especials que poden donar, per exemple, atacs amb xinxetes o atacs cabra. Una nova característica ensenyada l'E3 2011 és la màquina escurabutxaques "Battle Spin", semblant al Bingo! de Paper Mario: The Thousand-Year Door, i permet a en Mario aconseguir monedes o enganxines extra.[7]

Paper Mario: Sticker Star té diferents fases que s'hauran de completar, com gairebé tots els altres jocs de Mario. L'acció començarà a Decalburg (Villatina a la edició espanyola), la ciutat principal, on hi ha llocs que ajuden en Mario en la seva aventura. Hi ha un primer set de mons, el món 1, el 2 i el 3 (que també inclouran molts nivells en ells); Surfshine Harbor, que és un petit moll de Decalburg, que inclourà el món 4, el 5 i el 6.

En Mario té bastants companys que li segueixen en el viatge, però el principal serà Kersti (Tina a la edició espanyola), una enganxina fada que farà de primera aparició en aquest joc. Hi ha també un company que també pot ajudar en Mario en el viatge: un Chain Chomp. També en Mario té companys en les batalles: el Koopa Verd, el Koopa Vermell i un Bob-omb.

Argument

En el dia de la Sticker Fest a Decalburg (Villatina a la edició espanyola), on els ciutadans van a veure la Enganxina Cometa (que serveix per fer realitat els desitjos) Bowser se'l vol quedar, salta i el trenca, escampant totes les seves peces pel Regne Xampinyó. A més a més, Bowser aconsegueix una corona que se li ha caigut a sobre seu i es torna més potent i també torna a segrestar la Princesa Peach. Així, Mario s'embarca en una aventura amb Kersti (Tina a la edició espanyola), una fada enganxina, i van per praderies, deserts, boscos, muntanyes nevades i volcans a la recerca de les peces.

Informació de la Nintendo eShop

Tràiler de l'E3 2011

Molt aviat per a Nintendo 3DS!

Tràiler de l'E3 2012

Avanç de la nova aventura de Mario en Paper Mario per a Nintendo 3DS.

Descripció del títol

Paper Mario ha tornat i es troba en una situació una mica complicada! Acompanya a en Mario en una emocionant aventura de paper i ajuda'l a arreglar amb el poder de les seves noves enganxines el desastre creat per en Bowser. Els colorits personatges et divertiran durant tot el teu periple pel conegut món de Paper Mario, que ara aconsegueix vida en Paper Mario: Sticker Star per a Nintendo 3DS. A més, els al·lucinants gràfics en 3D, fan que aquest món tingui l'aparença de diorames creats en una caixa de sabates.

Desenvolupament

Paper Mario: Sticker Star es va anunciar per primera vegada a l'E3 del 2010, amb molt poques imatges i uns detalls molt breus[8][9], però la creació del joc va començar a finals de l'any 2009.[10] Va tornar a tenir lloc a l'E3 del 2011, i finalment va sortir a la Nintendo 3DS Conference 2011 amb un nou tràiler.

En l'E3 2012 es va ensenyar un altre tràiler a més a més, d'ensenyar el nom final. El 29 d'agost del 2012, en un Nintendo Direct especial al Japó, es va revelar un nou tràiler, i dos dies després la caràtula nord-americana. A l'agost del 2012, conjuntament amb la caràtula, es va revelar un nou logo, que és el final. El 26 d'octubre del mateix any es va revelar la caràtula europea.

Paper Mario: Sticker Star també tindrà la opció de descarregar contingut per Internet igual que New Super Mario Bros. 2.

Llançament

Després de l'E3 2010 diverses fonts van dir sense confirmar-ho que el joc sortiria a finals de 2011. Després de l'edició del 2011 de l'E3 es va anunciar que sortiria a l'estiu del 2012, però a meitat de 2012 ja es van confirmar les noves dates, que van corregir l'anterior llançament a finals de 2012. Finalment el joc sortirà als EUA l'11 de novembre de 2012, al Japó el 6 de desembre, a Europa el dia 7 i a Austràlia el dia 8.

Logotips beta

Recepció

 Anàlisi
Anàlisis d'agregadors
Agregador Puntuació
GameRankings 77.95%
Metacritic 80%
Resultats anàlisis
Publicació Puntuació
1UP.com A-
Electronic Gaming Monthly 6.5 / 10
Game Informer 8.75/10
GameSpot 7.5/10
GamesRadar 4.5/5
IGN 8.3/10
Nintendo Power 8/10
Destructoid 8/10
NintendoLife 8/10
Digital Chumps 7.6/10
Polygon 7.5/10
Venture Beat 68/100
EGM 6.5/10
GameXplain 2/5 estrelles2/5 estrelles2/5 estrelles2/5 estrelles2/5 estrelles

Paper Mario: Sticker Star ha tingut puntuacions bones generalment, amb unes puntuacions de 77.95% i de 80% de GameRankings i Metacritic respectivament.

IGN puntua el joc amb un 8.3/10, GameSpot el puntua amb un 7.5 de 10, Nintendo Power i Nintendo Life el puntuen amb un 8/10, GameInformer amb un 8.75 i Gamesradar 4.5/5.

El joc ha obtingut altres anàlisis com la de 1UP amb una A-, Kotaku amb un Yes! (Sí!), 4,5 de part de Modojo, 8.4/10 de part de Just Push Start, 8/10 de Destructoid, Recommended w/ Beard (Recomenat w/Beard) de GoNintendo, 7.6 de Digital Chumps, 7.5/10 de Polygon, 68/100 de Venture Beat i 6.5/10 d'Electronic Gaming Monthly. La pitjor nota és de GameXplain: 2/5.

Àlbum de cromos

Nintendo va anunciar al Nintendo Direct del 5 de desembre un àlbum de cromos del joc, que imita l'àlbum virtual que es va completant en el joc. És una oferta limitada; només podran aconseguir aquest obsequi els 100.000 primers que registrin el joc al Club Nintendo.[11]

Vegeu també

Referències

Enllaços externs

Tràilers

Imatges

Altres