Rébecca Dautremer: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Obres il·lustrades
Referència i enllaç extern
Línia 1: Línia 1:
{{FVA|data=gener de 2013}}
{{FVA|data=gener de 2013}}
'''Rébecca Dautremer''' ([[Gap]], [[1971]]) és una [[il·lustrador]]a francesa Tot i ser una apassionada de la fotografia, durant la dècada dels 90, focalitza els seus estudis en el disseny. Es matricula a Grafisme a l'ENSAD de [[París]]. És durant aquest període acadèmic que comença a treballar per l'editorial Gautier-Languerau fent petites feines de color i retoc. Quan surt de l'ENSAD, l'any 1995, l'editorial li encarrega les il·lustracions per a un primer àlbum i no triga a arribar el segon. Paral·lelament, Rébecca Dautremer comença a treballar per altres editors i a guanyar, mica en mica, notorietat dins del panorama d'il·lustradors francesos. El llibre ''L'Amoreux'' (Gautier-Languerau, 2003) i ''Princesses, oubliées ou inconnues'' (Gautier-Languerau, 2004) la donen a conèixer mundialment.
'''Rébecca Dautremer''' ([[Gap]], [[1971]]) és una [[il·lustrador]]a francesa. Tot i ser una apassionada de la fotografia, durant la dècada dels 90, focalitza els seus estudis en el disseny. Es matricula a Grafisme a l'ENSAD de [[París]]. És durant aquest període acadèmic que comença a treballar per l'editorial Gautier-Languerau fent petites feines de color i retoc. Quan surt de l'ENSAD, l'any 1995, l'editorial li encarrega les il·lustracions per a un primer àlbum i no triga a arribar el segon. Paral·lelament, Rébecca Dautremer comença a treballar per altres editors i a guanyar, mica en mica, notorietat dins del panorama d'il·lustradors francesos. Els seus àlbums infantils tenen gran èxit també entre el públic adult.<ref>{{citar web |url=http://www.elcomercio.es/v/20130104/cultura/alegre-tristeza-rebecca-dautremer-20130104.html|títol= La alegre tristeza de Rebecca Dautremer|editor= El Comercio|consulta= 27 de febrer de 2013}}</ref> El llibre ''L'Amoreux'' (Gautier-Languerau, 2003) i ''Princesses, oubliées ou inconnues'' (Gautier-Languerau, 2004) la donen a conèixer mundialment.


==Obres il·lustrades==
==Obres il·lustrades==
Línia 6: Línia 6:
* ''Cyrano'' (2005) amb Taï-Marc Le Thanh, Editorial Hachette Livre. A Espanya, editat per l'editorial Luis Vives (2006).
* ''Cyrano'' (2005) amb Taï-Marc Le Thanh, Editorial Hachette Livre. A Espanya, editat per l'editorial Luis Vives (2006).
* ''La Tortue géante des Galapagos'' (2006), Editorial Hachette Livre / Gautier-Langereau. A Espanya, editat amb el títol ''La tortuga gigante de Galápagos'' per l'editorial Luis Vives (2007).
* ''La Tortue géante des Galapagos'' (2006), Editorial Hachette Livre / Gautier-Langereau. A Espanya, editat amb el títol ''La tortuga gigante de Galápagos'' per l'editorial Luis Vives (2007).

== Referències ==
{{referències}}

==Enllaços externs==
*[http://www.rebeccadautremer.com/ Web oficial]


{{esborrany de França}}
{{esborrany de França}}

Revisió del 19:10, 27 feb 2013

Rébecca Dautremer (Gap, 1971) és una il·lustradora francesa. Tot i ser una apassionada de la fotografia, durant la dècada dels 90, focalitza els seus estudis en el disseny. Es matricula a Grafisme a l'ENSAD de París. És durant aquest període acadèmic que comença a treballar per l'editorial Gautier-Languerau fent petites feines de color i retoc. Quan surt de l'ENSAD, l'any 1995, l'editorial li encarrega les il·lustracions per a un primer àlbum i no triga a arribar el segon. Paral·lelament, Rébecca Dautremer comença a treballar per altres editors i a guanyar, mica en mica, notorietat dins del panorama d'il·lustradors francesos. Els seus àlbums infantils tenen gran èxit també entre el públic adult.[1] El llibre L'Amoreux (Gautier-Languerau, 2003) i Princesses, oubliées ou inconnues (Gautier-Languerau, 2004) la donen a conèixer mundialment.

Obres il·lustrades

  • Princesses, oubliés ou inconnues (2004) amb Philippe Lechermeier, Editorial Hachette Livre. A Espanya, editat amb el títol Princesas olvidadas o desconocidas... per l'editorial Luis Vives (2005).
  • Cyrano (2005) amb Taï-Marc Le Thanh, Editorial Hachette Livre. A Espanya, editat per l'editorial Luis Vives (2006).
  • La Tortue géante des Galapagos (2006), Editorial Hachette Livre / Gautier-Langereau. A Espanya, editat amb el títol La tortuga gigante de Galápagos per l'editorial Luis Vives (2007).

Referències

  1. «La alegre tristeza de Rebecca Dautremer». El Comercio. [Consulta: 27 febrer 2013].

Enllaços externs