Enric de Borbó: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: « {{esborrany}} '''Enric de Borbó''', també conegut com '''Enric d'Artois'''<ref>[http://books.google.es/books?id=zRh28GT9--QC&q=&dq=enrique+de+artois+1883&...».
 
Cap resum de modificació
Línia 2: Línia 2:
{{esborrany}}
{{esborrany}}


'''Enric de Borbó''', també conegut com '''Enric d'Artois'''<ref>[http://books.google.es/books?id=zRh28GT9--QC&q=&dq=enrique+de+artois+1883&hl=es&ei=oE3ETLGoHcGBlAfxmo0Q&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=7&ved=0CEMQ6AEwBg]</ref> ([[Palau de les Tulleries]], [[París]], [[29 de setembre]] de [[1820]] – Frohsdorf, [[Àustria-Hungría]], [[24 d'agost]] de [[1883]]) fou un [[fills de França (Fils de France)|príncep reial francès]], net del rei [[Carles X de França]], i considerat el pretenent legitimat al tron francès com a ''Enric V de França'' després de l'abdicació del seu avi. De nen va ostentar el títol de ''duc de Bordeus'', que li fou concedit al seu naixement pel seu oncle-avi [[Lluís XVIII de França]].
'''Enric de Borbó''', també conegut com '''Enric d'Artois'''<ref>[http://books.google.es/books?id=zRh28GT9--QC&q=&dq=enrique+de+artois+1883&hl=es&ei=oE3ETLGoHcGBlAfxmo0Q&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=7&ved=0CEMQ6AEwBg]</ref> ([[Palau de les Tulleries]], [[París]], [[29 de setembre]] de [[1820]] – Frohsdorf, [[Imperi Austrohongarès]], [[24 d'agost]] de [[1883]]) fou un [[fills de França (Fils de France)|príncep reial francès]], net del rei [[Carles X de França]], i considerat el pretenent legitimat al tron francès com a ''Enric V de França'' després de l'abdicació del seu avi. De nen va ostentar el títol de ''duc de Bordeus'', que li fou concedit al seu naixement pel seu oncle-avi [[Lluís XVIII de França]].
==Referències==
==Referències==
{{referències}}
{{referències}}

Revisió del 07:52, 5 maig 2013


Enric de Borbó, també conegut com Enric d'Artois[1] (Palau de les Tulleries, París, 29 de setembre de 1820 – Frohsdorf, Imperi Austrohongarès, 24 d'agost de 1883) fou un príncep reial francès, net del rei Carles X de França, i considerat el pretenent legitimat al tron francès com a Enric V de França després de l'abdicació del seu avi. De nen va ostentar el títol de duc de Bordeus, que li fou concedit al seu naixement pel seu oncle-avi Lluís XVIII de França.

Referències

Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Enric de Borbó