Federació Espanyola de Municipis i Províncies: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
+ imatge (seu).
m Corregit: a l'empar > a l'empara
Línia 4: Línia 4:


== Constitució ==
== Constitució ==
Va quedar constituïda a l'empar del disposat en la Disposició Addicional Cinquena de la '''Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local''' i va ser declarada com Associació d'Utilitat Pública mitjançant acord de Consell de Ministres el 26 de juny de [[1985]].
Va quedar constituïda a l'empara del disposat en la Disposició Addicional Cinquena de la '''Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local''' i va ser declarada com Associació d'Utilitat Pública mitjançant acord de Consell de Ministres el 26 de juny de [[1985]].


== Seu ==
== Seu ==

Revisió del 22:16, 1 des 2015

Seu de la FEMP, a Madrid.

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) és una associació espanyola d'entitats locals que agrupa ajuntaments, diputacions provincials i la diputació foral d'Àlaba, consells insulars i cabildos insulars.

Constitució

Va quedar constituïda a l'empara del disposat en la Disposició Addicional Cinquena de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local i va ser declarada com Associació d'Utilitat Pública mitjançant acord de Consell de Ministres el 26 de juny de 1985.

Seu

Constitueix la secció espanyola del Consell de Municipis i Regions d'Europa (CMRE), i és la seu oficial de l'Organització Iberoamericana de Cooperació Intermunicipal (OICI).

Actualment la seva seu oficial es troba en Madrid.

Consell Federal de la FEMP

La composició actual de membres del Consell Federal de la FEMP és la següent: