Usuari Discussió:MossCulturer: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Etiqueta: editor de codi 2017
Cap resum de modificació
 
Línia 33: Línia 33:
== FYI ==
== FYI ==
[[Viquiprojecte:Arbre de la vida]]. [[Usuari:Paucabot|<span style="color:green">Pau Cabot</span>]] · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 12:21, 2 març 2020 (CET)
[[Viquiprojecte:Arbre de la vida]]. [[Usuari:Paucabot|<span style="color:green">Pau Cabot</span>]] · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 12:21, 2 març 2020 (CET)
: Moltíssimes gràices, Pau! Me'l llegiré bé! Diu que no és obligatori seguir-ho, però m'agrada saber que hi ha recomanacions de format i altres detalls. El suport d'aquesta comunitat és un plaer.

Revisió de 13:24, 2 març 2020

Hola, MossCulturer! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 17:39, 24 març 2019 (CET)[respon]

Benvinguda[modifica]

Polytrichum; Molt bé per ser el primer article! ;) Benvingut siguis, i per a qualsevol dubte o problema ens ho fas saber per ajudar-te. Jaumellecha (disc.) 22:38, 24 març 2019 (CET)[respon]

Molta il·lusió[modifica]

Benvolgut Jaumellecha, estic trobant un sistema de creació de contingut realment interessant i un ambient molt agradable, i això em motiva i atrau! Encara no acabo d'entendre bé com funciona tot (només faltaria), però crec que, al meu ritme, aniré fent cosetes. Sembla un pèl addictiu, però ;)

Gràcies per la benvinguda. Espero que em permetis que et pregunti coses si tinc cap dubte. Per començar, tot i que tinc pendent llegir coses encara: com gestiono aquestes discussions dins el taulell de discussió? Se'm fa estrany editar el teu missatge o crear una espècie de nova secció per a això! Moltíssimes gràcies :) MossCulturer (disc.) 22:53, 24 març 2019 (CET)[respon]

Pots preguntar el que vulguis, que ningú neix ensenyat (porto gairebé cinc anys per aquí i encara, de tant en tant, vaig preguntant coses que no se). Per comunicar-te de tu a tu amb una altra persona, pots deixar el teu missatge a la seva pàgina de discussió, i l'altra persona et contestarà en aquesta (així tothom rep un avís quan hi ha un missatge nou). De moment ja has superat la part més difícil: perdre la por d'escriure a la viquipèdia, i escriure un article. A partir d'aquí, ja es només aprendre algunes coses per anar filant més prim (plantilles, taules...). Pel que fa la creació d'articles, ets lliure d'escriure el que vulguis i quan vulguis (tots ho fem de forma voluntària). Pots anar per lliure i fer el que vulguis, participar en projectes, o participar en concursos que van sortint de tant en tant. Jaumellecha (disc.) 00:22, 25 març 2019 (CET)[respon]

Viquiprojecte:Arbre de la vida. Pau Cabot · Discussió 12:21, 2 març 2020 (CET)[respon]

Moltíssimes gràices, Pau! Me'l llegiré bé! Diu que no és obligatori seguir-ho, però m'agrada saber que hi ha recomanacions de format i altres detalls. El suport d'aquesta comunitat és un plaer.