Hallutu: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
{{Grup humà}}
m Tipografia
Línia 1: Línia 1:
{{Grup humà}}
{{Grup humà}}
'''Hallutu''' fou una de les tribus aramees de la [[Baixa Mesopotàmia]]. La situació de l'estat d'Hallutu no està determinada. El territori fou sotmès per [[Sargon II]] en la campanya del 710 aC contra [[Babilònia]] i fou agregat a la província de [[Gambulu]]. El 692 aC la tribu fou part de la coalició que va enfrontar als assiris a la batalla d'Halule o Khalule ([[Samarra]]).
'''Hallutu''' fou una de les tribus aramees de la [[Baixa Mesopotàmia]]. La situació de l'estat d'Hallutu no està determinada. El territori fou sotmès per [[Sargon II]] en la campanya del 710 aC contra [[Babilònia]] i fou agregat a la província de [[Gambulu]]. El 692 aC la tribu fou part de la coalició que va enfrontar als assiris a la batalla d'Halule o Khalule ([[Samarra]]).


== Referències ==
== Referències ==

Revisió del 11:24, 7 abr 2020

Infotaula de grup humàHallutu
Tipustribu Modifica el valor a Wikidata
Geografia
Originari deAssíria i Babilònia Modifica el valor a Wikidata

Hallutu fou una de les tribus aramees de la Baixa Mesopotàmia. La situació de l'estat d'Hallutu no està determinada. El territori fou sotmès per Sargon II en la campanya del 710 aC contra Babilònia i fou agregat a la província de Gambulu. El 692 aC la tribu fou part de la coalició que va enfrontar als assiris a la batalla d'Halule o Khalule (Samarra).

Referències