Usuari Discussió:EVA (bot)

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Usuari Discussió:EVA3.0 (bot))
Salta a la navegació Salta a la cerca

zoom[modifica]

Hola, @Leptictidium:. Per què l'EVA canvia el zoom en casos com aquest ?. Merci, --amador (disc.) 13:00, 21 feb 2021 (CET)

Bon dia. @Amadalvarez:. Fixa't en la versió anterior de l'article: el zoom és tan proper que no aporta absolutament cap informació al lector d'on es troba el municipi respecte a la resta del món i, fins i tot, d'Eslovàquia mateix. En canvi, el nivell de zoom més llunyà, com el que ha posat el bot, ens permet situar el municipi immediatament dins d'Eslovàquia i la regió europea que l'envolta.—Leptictidium (digui) 13:09, 21 feb 2021 (CET) PS: No he proposat automatizar-ho a la infotaula perquè és una cosa que cal anar veient regió per regió. A l'oest d'Europa pot ser útil un "zoom" de 5, mentre que a Sibèria o el Sàhara hem de pujar fins al nivell 3 per tenir una mínima idea d'on es troba l'entitat de població.—Leptictidium (digui) 13:11, 21 feb 2021 (CET)
@Leptictidium: Doncs, millor discutir-ho a Plantilla Discussió:Map draw. Sobre aquest tema s'ha debatut molt, fins que la plantilla map draw no va afinar el zoom que es volia en atenció a les queixes de "massa poc zoom". El resultat està explicat a Plantilla:Map_draw#Obtenció_del_zoom. Si hi ha noves consideracions, han de ser a partir d'aquest punt d'acord previ. Si et sembla, podries aturar aquesta funció del bot, fins reafirmar els criteris actuals o acordar uns altres de nous. Gràcies. --amador (disc.) 13:49, 21 feb 2021 (CET)
cc. @Vriullop:.
@Amadalvarez: D'acord, aturo aquesta funció del bot, tot i que veient el que diu Plantilla:Map draw#Obtenció del zoom no em sembla que hagi fet res que no estigués ja previst al punt 1 del procés i, per tant, en aquest acord previ que em comentes.—Leptictidium (digui) 14:05, 21 feb 2021 (CET)

Bon bot[modifica]

Bona feina, bot, gràcies. --E4024 (disc.) 14:02, 26 feb 2021 (CET)

File[modifica]

Ep, aquest canvi és incorrecte. --FogueraC (disc.) 19:43, 9 març 2021 (CET)

Gràcies, @FogueraC:. Després torno a passar el bot per arreglar casos com aquest.—Leptictidium (digui) 20:40, 9 març 2021 (CET)

Noms d'imatges[modifica]

@Leptictidium: Compte que el bot està canviant el nom de les imatges. En altres llistes està canviant les inscripcions dels rellotges de sol, que haurien de ser textuals del que diu el rellotge.--Pere prlpz (disc.) 23:06, 28 juny 2021 (CEST)

@Pere prlpz: No hi ha mal que per bé no vingui. Revisant les fotos dels rellotges de sol, m'he trobat que en alguns casos les inscripcions ja no portaven accent des de bon principi. Els que no duien accent, els he deixat com els va deixar el bot, i els que sí que en duien, els he marcat amb <!--[sic]--> per evitar que altres bots o usuaris humans els «corregeixin» erròniament. Gràcies per l'avís.—Leptictidium (digui) 08:13, 29 juny 2021 (CEST)
@Pere prlpz, Leptictidium: Tenim la plantilla:literal per marcar aquests tipus de texts. A més té un truc per separar mots problemàtics, de la mateixa forma que un sic comentat. --V.Riullop (parlem-ne) 09:04, 29 juny 2021 (CEST)

Un canvi més antic però que també esguerra el nom d'una imatge: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Llista_de_monuments_de_Sant_Just_Desvern&diff=25421076&oldid=24973260 --Pere prlpz (disc.) 13:39, 26 jul 2021 (CEST)

Ermita[modifica]

Bon dia. Gràcies per fer la entrada referent a aquesta ermita ja fa molt temps desapareguda. Crec que hi ha una dada incorrecta a la situació de la mateixa. No ès a ponent sinó a llevant del poble de Sarroca. Podeu verificar al ICC que el paratge conegut com els Estanys està situat on us dic. Amb tota cordialitat i tornant a agrair-vos la vostra feina, Josep Maria Cierco, casa Manela, Sarroca de Bellera.

Bon dia, a quina ermita us referiu exactament?—Leptictidium (digui) 10:58, 29 jul 2021 (CEST)