Guerres de religió: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «Les '''guerres de religió''' són conflictes on la religió divideix els bàndols enfrontats, a vegades reben el nom de '''guerra santa''' per part dels com...».
 
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
Les '''guerres de religió''' són conflictes on la [[religió]] divideix els bàndols enfrontats, a vegades reben el nom de '''guerra santa''' per part dels combatents. Inclou les croades, la [[gihad]], la guerra justa o d'alliberament i altres pugnes històriques amb denomincacions similars i un desl focus de tensió més persistents: la guerra entre [[Israel]] i [[Palestina]].
Les '''guerres de religió''' són conflictes on la [[religió]] divideix els bàndols enfrontats. A vegades reben el nom de '''guerra santa''' per part dels combatents. Inclou les [[croada|croades]], la [[gihad]], la guerra justa o d'alliberament i altres pugnes històriques amb denominacions similars i un dels focus de tensió més persistents: la guerra entre [[Israel]] i [[Palestina]].


==Guerres de religió més rellevants==
==Guerres de religió més rellevants==

Revisió del 15:54, 7 març 2010

Les guerres de religió són conflictes on la religió divideix els bàndols enfrontats. A vegades reben el nom de guerra santa per part dels combatents. Inclou les croades, la gihad, la guerra justa o d'alliberament i altres pugnes històriques amb denominacions similars i un dels focus de tensió més persistents: la guerra entre Israel i Palestina.

Guerres de religió més rellevants