Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat per perills: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m categoria
{{Exempció de responsabilitat}}
Línia 1: Línia 1:
{{Exempció de responsabilitat}}

'''SI US PLAU, ADONAUVOS QUE QUALSEVOL INFORMACIÓ QUE POGUEU TROBAR A VIQUIPÈDIA POT NO SER ACURADA, ERRONIA, PERILLOSA O ILEGAL.'''
'''SI US PLAU, ADONAUVOS QUE QUALSEVOL INFORMACIÓ QUE POGUEU TROBAR A VIQUIPÈDIA POT NO SER ACURADA, ERRONIA, PERILLOSA O ILEGAL.'''



Revisió del 08:40, 24 set 2006

SI US PLAU, ADONAUVOS QUE QUALSEVOL INFORMACIÓ QUE POGUEU TROBAR A VIQUIPÈDIA POT NO SER ACURADA, ERRONIA, PERILLOSA O ILEGAL.

Aquest avís de exempció de perill ha estat enllaçat a la pàgina que estau llegint perquè qualcú ha pensat que qualque informació d'aquella plana podia crear un risc poc raonable pels lectors que decideixin aplicar la informació a les seves pròpies activitats o proposar usar aquesta informació a un tercer.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors, vàndals, o qualsevulla lligat a Viquipèdia, per qualsevol medi, pot ser responsable per l'ús que féssiu de la informació continguda en aquestes pàgines o enllaçada des de ací.

No es poden demanar perjudicis a Viquipèdia, degut a que és una associació d'individus voluntaris que desenvolupen lliurement diferents fonts obertes de educació en línia, cultura i informació.

Aquesta informació us és donada de franc i per tant no hi ha acord o contracte amb Viquipèdia amb la finalitat de que podeu usar o modificar aquesta informació més enllà de la Llicència de Documentació Lliure GNU.

NO CONFIEU AMB CAP IMFORMACIÓ QUE TROBEU A VIQUIPÈDIA SENSE UNA VERIFICACIÓ INDEPENDENT.