Vés al contingut

Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat mèdica

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliureLLEGIU ATENTAMENT AQUEST AVÍS ABANS D'ABANDONAR AQUESTA PÀGINA


La Viquipèdia conté articles sobre moltes qüestions relacionades amb la medicina. Tanmateix, no hi ha cap garantia que cap dels articles estigui lliure d'errors. No hi ha absolutament cap garantia que cap declaració continguda en un article que toca matèries mèdiques sigui veritable, correcta o precisa. La majoria aclaparadora dels articles són escrits, en part o en la totalitat, per no professionals. Fins i tot si una declaració feta sobre medicina és «precisa», pot no ser-vos aplicable, o no tenir res a veure amb els vostres símptomes.

La informació mèdica proporcionada a la Viquipèdia és, en el millor dels casos, d'una naturalesa general i no pot substituir al consell d'un professional de la salut titulat (per exemple, un doctor/metge qualificat, infermer, farmacèutic, etcètera). La Viquipèdia no és un metge. No utilitzeu mai la informació de la Viquipèdia com a referència per adquirir un medicament o recomanar-lo a altres persones. Receptar i recomanar un medicament només ho pot fer un metge o un farmacèutic.

Cap dels col·laboradors individuals, operadors de sistema, desenvolupadors, patrocinadors de la Viquipèdia ni qualsevulla lligat a Viquipèdia pot ser fet responsable en qualsevol sentit pels resultats o les conseqüències de qualsevol intent d'utilitzar o adoptar part de la informació presentada en aquest lloc web.

Cap part de Wikipedia.org o res inclòs com a part de qualsevol projecte de Wikimedia Foundation Inc., hauria de ser interpretat com a intent d'oferir o rendir una opinió mèdica o, en un altre sentit, comprometre's en la pràctica de la medicina.

Naturalment, us animam a col·laborar amb entrades sobre qualsevol ciència de la salut o la salut en general i podeu utilitzar els materials que es troben ací sota la Llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual.