Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Nova proposta

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Passos per iniciar una proposta d'article de qualitat,d'article boi de tema de qualitat

Inicieu la pàgina de proposta

Únicament si l'article ja ha passat per un procés previ d'avaluació, introduïu el nom de l'article en la caixa de text següent i empleneu-ne el formulari preformatat amb els motius que us porten a presentar-lo com AdQ, ABo o tema de qualitat:

Torna a la pàgina de propostes

Normativa i emissió del vot · Proposa una retirada de distinció


Proposa una distinció per segon cop

Si voleu proposar un article que ja havia passat una votació prèvia i ara creieu adient tornar-lo a presentar:

  1. Feu servir el botó de "Reanomena" per a traslladar la proposta antiga a l'arxiu. Per exemple, Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/TelevisióViquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Televisió/Arxiu1.
  2. A la pàgina original (en l'exemple Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Televisió) feu els passos descrits a sobre per inicialitzar la votació.
  3. A la discussió de l'article, cal completar el camp arxiu de la filera de la proposta antiga i tornar a afegir una fila de proposta d'avaluació (vegeu {{Avaluació article}} i {{Historial d'avaluacions}}). Si necessiteu ajuda en aquest punt no dubteu a deixar un missatge a la discussió.

Afegiu la proposta a la llista

Afegiu el codi següent en l'espai reservat al final de la llista de propostes per tal que es mostri la nova proposta iniciada després de les anteriors:

{{/NOMARTICLE}}

En aquest codi que heu d'introduir, NOMARTICLE fa referència al nom de l'article que proposeu, amb espais (per exemple {{/Palau dels Reis de Mallorca}}).

Modifiqueu la discussió de l'article

Inseriu el següent codi a la pàgina de discussió de l'article nominat:

{{Proposta distinció|{{subst:CURRENTDAY2}}|{{subst:CURRENTMONTH}}|{{subst:CURRENTYEAR}}|NOM_D'USUARI}}

Veureu que la pàgina ja hauria de tenir un codi dedicat a la proposta de nominació i un codi ja existent sobre l'historial d'avaluacions. Poseu-hi aquest just abans de {{Fi historial d'avaluacions}}. Només cal que modifiqueu NOM_D'USUARI pel vostre nom d'usuari.

A la primera filera del codi preexistent, que és {{Historial d'avaluacions|ESTAT}} (de vegades abreujat {{HA|ESTAT}}), canvieu el text que hi hagi a ESTAT per en votació. Deseu la pàgina; aquest pas és important per poder assegurar la traçabilitat històrica del procés.