Vés al contingut

Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 09:09, 4 abr 2024 Jomismo discussió contribucions va crear la pàgina Udols de foc (Pàgina nova, amb el contingut: «La colla de diables '''Udols de Foc''' a Calella va ser creada el setembre de 2012, per un conjunt de joves amb moltes ganes de fer nova cultura i tradició de foc i timbals a la ciutat. El nom de l’entitat està inspirat, en part, en la llegenda/història de “Calella la llopa”, per així quedar integrada tant en la tradició catalana com calellenca. L’objectiu de l’entitat és la recuperació d’antigues festes populars i la creació de n...».)
  • 09:05, 3 abr 2024 Jomismo discussió contribucions va crear la pàgina Diables Socarrimats (Pàgina nova, amb el contingut: «La colla de '''Diables Socarrimats''' es va crear al 2012 i centra l'activitat en els municipis d'Arenys de Mar <ref>Web entitats ajuntament Arenys de Mar [https://entitats.arenysdemar.cat/diables_socarrimats]</ref> i d'Arenys de Munt <ref>Web entitats ajuntament Arenys de Munt [https://www.arenysdemunt.cat/index.php/el-poble/349-entitats/]</ref> on fa un esforç entre el veïnat per difondre la cultura popular i la tradició de la festa del foc...».)
  • 10:00, 28 març 2024 Jomismo discussió contribucions va crear la pàgina Diables Socarrimats (Pàgina nova, amb el contingut: «La colla de '''Diables Socarrimats''' centra l'activitat en els municipis d'Arenys de Mar i d'Arenys de Munt on fa un esforç entre el veïnat per difondre la cultura popular i la tradició de la festa del foc dels diables com a eina d'integració i col·laboració. L'associació s'estructura en tres seccions: la colla de diables infantil, la d'adults i el grup de tabalers. La vestimenta que fan servir els membres de la colla és compo...».) Etiqueta: editor visual
  • 20:21, 13 abr 2023 El compte d'usuari Jomismo discussió contribucions ha estat creat automàticament