Gears of War 2

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Gears of war 2 és un videojoc d'acció/aventura exclusiu per a la consola Xbox 360, creat per l'empresa de videojocs Epic Games. El videojoc va sortir el dia 7 de novembre de 2008 i utilitza el motor gràfic Unreal Engine el mateix motor utilitzat pel videojoc Mass Effect 2.

Actes del joc[modifica | modifica el codi]

El joc consta de cinc actes:

ACTE 1: Punta de Llança[modifica | modifica el codi]

El joc comença en un hospital, podem escollir entrenar o no a Carmine un novat, a manera de tutorial i si no comencem a jugar.L'hospital sofrirà un atac de l'horda Locust al qual el jugador participa a neutralitzar-lo. Més tard els de la CGO es preparen per fer un atac definitiu a l'horda Locust atacan el seu propi territori(sota terra) però el comboi és atacat, encara que continuen en peu.

Acte 2: Moradors[modifica | modifica el codi]

Quan arriben al punt previst baixan sota terra Marcus i Dom se separen perquè hi ha dos camins. Durant el trajecte, no cal dir-ho, hauran d'eliminar uns quants locust i apareixen cucs de pedra(impossible matar-los, resisteixen les bales)també apareix el cuc perforador que és enorme i l'utilitzen els Locust per excavar tunels.Marcus i Dom arriben a la ciutat de Illima i quan estan a punt de rescatar-los el cuc es menja l'helicopter Raven i el protagonista ha de matar-lo(dintre del cuc) tallant-li els tres cors que té.

Acte 3: Tormenta en ciernes[modifica | modifica el codi]

Una vegada mort el cuc l'esquadró Delta és destinat a un laboratori controlat pels Locust per esbrinar exactament on és la seva ciutat anomenada Nexus.Allà burlaran un sistema de seguretat mitjançant una bomba i quan sortin del recinte hauran de fer front a Reavers i més Locust evitant una pluja de granizada.Ara l'esquadró Delta agafa un tanc i se'n va cap a l'entrada a Nexus que està en una muntanya, però el pas està fortament protegit (amb el tanc no hi ha problemes)i quan arriben acaba aquest acte.

Acte 4: Enjambre[modifica | modifica el codi]

Un cop arriben a l'entrada de Nexus agafen una barca per passar el llac superant a diversos Locust i arriben a una cascada amb la qual han de matar a un monstre aquàtic gegant tirant-li granades a la gola.Quan el jugador acaba amb aquest monstre comença l'entrada a tirs a Nexus.Nexus està ben protegida per tant l'esquadró Delta haurà de matar molts Locust fins a arribar a la reina que fuig i mana al seu guardaespatlles el Locust Skorge eliminar al Marcus i al Dom que sobreviuen i escapen de Nexus amb un Reaver.Quan escapen han de matar a Skorge i a la seva Hydra i quan terminen acaba l'acte.

Acte 5: Repercussions[modifica | modifica el codi]

Marcus i Dom arriben amb el Reaver a la ciutat de Jacinto on els locust han excavat tunels allà i és el lloc on destruir-los i per això encarreguen a l'esquadró Delta buscar un espai per col·locar la bomba de massa lleugera i així derrotar als locust per sempre. Però no serà fàcil perquè els Locust han enviat un exèrcit a Jacinto per evitar això. Al final el protagonista ho acaba conseguint i aquí termina el joc amb l'esquadró Delta anant-se'n de la ciutat en helicòpter abans que la bomba exploti.

Personatges[modifica | modifica el codi]

Marcus Fenix:des de la mort de Minh al primer gears of war és el cap de l'esquadró Delta i fill d'Adam Fenix. Quan va intentar rescatar al seu pare deseobeint ordres va ser encarcelat a la presó de màxima seguretat de Jacinto.

Dominic Santiago: Company de Marcus Fenix des del primer joc, en el segon joc troba morta a la seva esposa desapareguda 4 anys després del Dia-E en l'acte enjambre.

Damon Baird: Membre de l'esquadró Delta de cabells rossos i gran soldat.

Augustus Cole "Train": Soldat negre inseparable de Baird. Té aquest àlias perquè és molt fort.

Altres personatges[modifica | modifica el codi]

Ben Carmine: Soldat novel de la CGO al qual acompanya en gran part del joc a l'escuadró Delta.

President Prescott: President de la CGO encarregat de donar ordres a l'escuadró.

Locust[modifica | modifica el codi]

Infanteria Locust: Està composta per drones,theron guard, theron sentinel, francotiradors,flame granadiers, granadiers,etc..,solen anar armats amb rifles Hammerbust.

Brumak: És potser l'espècie de Locust més gran i perillosa. Els locust els utilitzen de tancs equipant-los amb llançamissils i metralladores.

Reaver: Són com aranyes gegants amb la capacitat de volar, igual que els Brumaks porten llançamissils i són per contrarestar als Raven (helicopters de la CGO).

Desgraciats: Són més petits d'altura i pes que un humà però són molt perillosos, ja que trepen per tot arreu i sempre van en grup.

Tickers:Els locust els utilitzen de mines terrestres i antitancs, ja que quan s'acosten a l'objectiu exploten com una granada.

Corpsers: Criatures gegants semblants a les aranyes que serveixen per excavar túnels.A diferència del Reavers no poden volar.

Skorge: És el guardaespatlles de la reina locust. Fa com 2,50 d'alçada i porta un bastó amb una motosserra a cada costat.(Al multijugador és més baix)

Execucions[modifica | modifica el codi]

Aquest joc compta amb moltes formes de matar quan un enemic està abatut. Cal recordar que és per majors de 18 anys i és un dels videojocs més violents per a la Xbox 360. Per exucutar els enemics s'usen els botons B (execució rapida) l'X (li dóna una puntada de peu al cap) i l'Y (tres cops de puny al cap). En cas d'usar armes com la pistola Boltok o el franctirador, les execucions són diferents.