Isaac Méndez

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Isaac Mendez
Interpretat per Santiago Cabrera
Primera aparició Gènesi
Última aparició .07%
Informació
Poders Precognició, pintant el futur
Gènere Home
Edat 28 (mort)
Ocupació Pintor, dibuixant de còmic

Isaac Méndez és un personatge de ficció de la sèrie televisiva Herois interpretat per Santiago Cabrera. Aquest heroi té l'habilitat de pintar el futur.

Història[modifica | modifica el codi]

L'Isaac és un pintor que té un estudi a Nova York. Al començament de la sèrie manté una relació amb la Simone Deveaux, però fracassa, ja que aquesta passa a fer-se amb en Peter Petrelli. Als inicis de la sèrie és addicte a l'heroïna i la necessita per pintar quadres. Però, una vegada segrestat per Mr. Bennet, aconsegueix pintar tot sol. Publica periòdicament un còmic en el qual es reflecteixen les vides dels herois.

Habilitats[modifica | modifica el codi]

Aquest personatge pot pintar el futur. Hi ha quadres força importants a la sèrie:

  • Quan la relació entre Isaac i Simone comença a trontollar, Peter acompanya Simone fins a la casa del pintor. Mentre, Mendez pateix una sobredosi d'heroïna, Petrelli descobreix el seu retrat d'home volador. (Gènesi)
  • Mendez dibuixa l'animadora (Claire Bennet) diverses vegades representant la persecució del Sylar.
  • Quan el Mr. Bennet obliga l'Isaac a dibuixar on es troba en Sylar abans de l'atac a l'institut, el pintor retrata un home explotant (Peter Petrelli provocant una bomba nuclear). (Set minuts per a la mitjanit)
  • Hiro Nakamura, després de conèixer el pintor, és retratat enfrontant-se amb un dinosaure, en una imatge que posteriorment succeïx al museu de la ciutat.