Jazztelia TV

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Jazztelia TV va ser un servei de IPTV de la companyia de telecomunicacions espanyola Jazztel que es va oferir entre 2006 i 2010. S'oferia juntament amb l'ADSL2 + i donava la possibilitat de visualitzar més de 30 canals de cinema, sèries, música, notícies, entre d'altres. Abans de deixar de ser comercialitzat tenia uns 15.000 clients.

Història[modifica]

Es va iniciar al març del 2006, convertint-se en el tercer servei de televisió digital a través d'ADSL que s'oferia a Espanya. Al gener de 2007, va llançar un servei de Pagament Per Visió (Videoclub), en el qual es podien comprar tota mena de pel·lícules i sèries. Al març del 2008 la companyia va presentar un pla de negocis que esperava augmentar la base de clients del servei a 200.000 abonat el 2010. A l'abril del 2009 es va reestructurar per afegir nous canals a la seva oferta (traient altres de l'oferta anterior). Al maig de 2010 l'operadora va signar un acord amb Canal+ per comercialitzar el servei juntament amb la seva oferta de telecomunicacions.

Al juny de 2010 l'operadora de telecomunicacions va deixar de comercialitzar Jazztelia TV i va anunciar que centrava la seva oferta audiovisual en acords amb altres operadores com Canal+ i en serveis de televisió per Internet. A l'agost de 2010 Jazztel va tancar el servei definitivament per tots els seus clients oferint abans l'alternativa de televisió amb Canal+. Al gener de 2012 Jazztel va llançar un nou servei de televisió per Internet anomenat Jazzbox que permet l'accés a continguts de vídeo sota demanda proporcionats per Canal+.

Oferta de canals[modifica]

L'oferta de canal de Jazztelia TV era diversa. Comptava amb canals temàtics bàsics inclosos dins el paquet "Acceso TV" i diferents paquets extres que podien ampliar l'oferta com "Extra TV" o "Opción Latina".

Canals del pack "Acceso TV":

Canals del pack "Extra TV":

Canals a la "Opción Latina":

Canals a la "Opción Playboy":

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]