Love, Death & Robots

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióLove, Death & Robots
Modifica el valor a Wikidata
Gèneresèrie antològica, ciència-ficció, sèrie de televisió de fantasia, sèrie de televisió de terror, sèrie de televisió de suspens, humor negre i telecomèdia Modifica el valor a Wikidata
CreadorTim Miller Modifica el valor a Wikidata
Actors
cap valor Modifica el valor a Wikidata
Companyia productoraBlur Studio i Netflix Modifica el valor a Wikidata
PaísEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Llengua originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Canal originalNetflix Modifica el valor a Wikidata
Durada dels capítols11,3 min Modifica el valor a Wikidata
Primer episodi15 març 2019 Modifica el valor a Wikidata
Temporades3 Modifica el valor a Wikidata
Episodis26 Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Web oficialnetflix.com… Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt9561862 Filmaffinity: 469119 Allocine: 24635 Rottentomatoes: tv/love_death_robots Metacritic: tv/love-death-robots TV.com: shows/love-death-and-robots TMDB.org: 86831
Instagram: lovedeathandrobots Modifica el valor a Wikidata

Love, Death & Robots (estilitzat com LOVE DEATH + R⬮BOTS, i representat en forma d'emoji com a ❤️❌🤖) és una sèrie de televisió animada per a adults creada per Tim Miller, en streaming a Netflix i emesa a Adult Swim .[1] Tot i que la sèrie és produïda per Blur Studio, els episodis individuals es produeixen per diferents estudis d'animació de diversos països[2] i exploren gèneres diferents, especialment la comèdia, el terror, la ciència-ficció i la fantasia. Cada episodi està connectat a un o més dels tres conceptes que donen el nom a la sèrie (l'amor, la mort i els robots). Miller fa de "showrunner" i productor al costat de Joshua Donen, David Fincher i Jennifer Miller; [3] la majoria dels episodis els ha escrit Philip Gelatt, principalment adaptant obres escrites.

Referències[modifica]

  1. Hipes, Patrick. «'Love Death & Robots': First Look At David Fincher & Tim Miller's Animated Netflix Anthology Series». Deadline Hollywood, 07-01-2019. Arxivat de l'original el 20 agost 2019. [Consulta: 14 febrer 2019].
  2. Prudom, Laura. «Netflix's Love, Death & Robots Trailer: First Look at Tim Miller and David Fincher's Surreal Animated Anthology». IGN, 14-02-2019. Arxivat de l'original el 15 febrer 2019. [Consulta: 14 febrer 2019].
  3. Radulovic, Petrana. «First trailer for Netflix's animated anthology Love, Death, & Robots makes it clear this is for adults». Polygon, 14-02-2019. Arxivat de l'original el 15 febrer 2019. [Consulta: 14 febrer 2019].