Més Ciutat

De Viquipèdia
Infotaula de publicacions periòdiquesMés Ciutat
Tipuspublicació periòdica Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Lloc de publicacióBarcelona Modifica el valor a Wikidata
EstatEspanya Modifica el valor a Wikidata

Més Ciutat va ser una publicació de periodicitat mensual en llengua catalana, que s'editava a Barcelona. Va substituir l'antic Ciutat Nord,[1] un periòdic local nascut a Nou Barris de la mà del periodista Tito Ros, des del mes de juliol de 2005 fins al moment del seu tancament, el gener de 2007.[2][3]

El Més Ciutat comptava amb tres edicions: Sant Martí-Ciutat Vella, Sant Andreu i Nou Barris-Horta-Guinardó. L'empresa que l'editava, el Grup 100, havia mostrat interès a estendre el periòdic a altres districtes, i va arribar a programar una edició a Sants-Montjuïc, tot i que al final no va veure la llum.

Cada periòdic s'estructurava en les següents seccions: política i societat del districte corresponent, Barcelona, Àrea Metropolitana i Cultura i Espectacles. Les edicions de Sant Martí-Ciutat Vella i Nou Barris-Horta-Guinardó comptaven amb un suplement, Més Esport, que també partia d'una publicació anterior, Esports Nord, que es distribuïa com a suplement del Ciutat Nord.

El Més Ciutat, com el seu predecessor, es repartia gratuïtament en equipaments municipals i diversos comerços dels districtes barcelonins on tenia edició.

El mes de gener de 2007 va aparèixer el número 17, l'últim que es va publicar.[4] L'empresa editora va al·legar que la publicació del periòdic se suspenia amb la mirada posada a reprendre el projecte en el futur.

Referències[modifica]