OVA del Detectiu Conan

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

El Detectiu Conan, és una sèrie creada per en Gosho Aoyama que ha obtingut molt d'èxit. A partir de l'any 2000, s'han produït OVA de la sèrie anualment, llevat de l'any 2001.

OVA (Original Video Animation) és un acrònim utilitzat al Japó per als títols d'anime que són llençats directament per a la venda, sense emetre's abans per televisió o a cinemes.

A les OVA del Detectiu Conan, hi surten diversos personatges creats per en Gosho Aoyama com en Kaito Kid o en Yaiba, que pertanyen a altres sèries, però que sovint tenen una aparició o menció a la sèrie principal.

De moment, s'han fet deu OVA del Detectiu Conan.

OVA[modifica]

  • 1. En Conan vs en Kid vs en Yaiba : En Conan manlleva un munt de mangues d'en Mitsuhiko i coses molt estranyes comencen a succeir als voltants de la ciutat de Beika. Després, una família contracta en Kogoro perquè els ajudi a protegir una espasa especial que en Kaito Kid vol robar. En Conan i la lliga de detectius júnior, també decideixen anar a la casa. Allà tot és encara més misteriós, apareixen 3 mascotes que ningú no ha vist mai i, a més a més, poden parlar. En Conan entra a una habitació i veu el baikal, un licor que en una ocasió el va fer tornar a ser en Shinichi Kudo. Podrà en Conan beure aquest licor, tornar-se en Shinichi i ajudar en Yaiba (personatge que apareix misteriosament) per evitar que en Kaito Kid robi l'espasa?
  • 2. Els setze sospitosos: Un dia de tardor, en Shiratori convida a l'inspector Megure, la Sato, en Takagi, en Kogoro, l'Eri, la Ran, la Sonoko, en Heiji, la Kazuha, l'Agase i a la lliga de detectius júnior, a una celebració a la seva casa nova de Karuizawa. De sobte, enmig de l'esdeveniment, el seu vi més valuós apareix fet miques. El que va trencar el vi és un dels setze convidats. Qui ho haurà fet?
  • 3. En Conan, en Heiji i el nen desaparegut: Un dia de primavera en Conan i la Ran accepten una invitació dels seus amics Heiji i Kazuha, per a fer turisme per Osaka. Mentre fan un passeig per la ciutat, apareix un grup de dos nens i una nena molt semblants a l'Ayumi, en Genta i en Mitsuhiko, que havien quedat amb un amic seu a les 13'00h. Passaven ja de les 14'00h i l'amic encara no havia aparegut. Tots decideixen ajudar-los i descobreixen que el nen ha estat segrestat. Podran en Heiji i en Conan trobar el nen i salvar-lo?
  • 4. En Conan, en Kid i el Cristall Mare: La reina d'Anglaterra rep una carta d'en Kaito Kid, el qual li diu que robarà el tresor més valuós del seu país durant el trajecte amb tren cap a Osaka: El cristall mare. Alhora, un altre famós lladre vol aconseguir la joia i matar en Kaito Kid. Tots van al mateix tren i amb els ulls posats en la joia. Per sort, la Kazuha ha convidat en Conan i a la Ran a Osaka i viatgen al mateix tren que el de la joia. Aconseguirà en Kaito Kid el seu objectiu?
  • 5. L'objectiu és en Kogoro Mouri! La investigació secreta dels joves detectius!: La lliga de detectius júnior, com a part d'una feina escolar en la que han de parlar sobre alguna professió, decideixen investigar la feina d'en Kogoro com a detectiu i l'espien durant tot un dia. Primer el segueixen al tren i més endavant veuen que ell està espiant a un noi jove. En Kogoro, mentre el segueix, s'adona de la presència dels nens i en un descuit, davant dels seus ulls segresten al noi jove. L'objectiu dels segrestadors són diners. Aconseguiran en Kogoro i la lliga de detectius júnior rescatar el noi i atrapar els segrestadors?
  • 6. La persecució del diamant desaparegut! En Conan & en Heiji vs en KID: Un dia normal a l'oficina d'en Kogoro Mouri, sona el telèfon i en Conan l'agafa, però el que se sent a l'altre costat és... "Tens els diners preparats?" En Conan és testimoni d'un xantatge en el qual la veu del criminal li és molt familiar. Juntament amb en Heiji, intentaran descobrir el culpable i impedir que compleixi les seves intencions. De qui és aquesta veu tan familiar? Quin paper jugarà en Kaito Kid amb tot això?
  • 7. Un desafiament escrit del professor Agasa: Un dia com molts d'altres el professor Agase no té res millor a fer que fingir que és segrestat i demana ajuda a la lliga de detectius júnior perquè el trobin. Com es tracta d'un joc, en Conan decideix deixar-los-hi la feina als nens, però la mentida es torna realitat quan el professor Agase és testimoni d'un segrest. Ara, la seva vida i la de la víctima corren perill. Podran en Conan i els seus amics rescatar a l'Agase, a la víctima del segrest i capturar els segrestadors?
  • 8. La noia detectiu de preparatòria, els casos de la Sonoko Suzuki : La Sonoko escriu una obra de teatre, en la qual es comet un assassinat a l'empresa de publicacions "Weekly News". Hi ha 4 sospitosos i la víctima ha deixat un missatge pòstum. A l'escena del crim hi ha la policia i en Mouri, que no poden resoldre el cas. Llavors apareix la Sonoko dient que ho ha descobert tot. El problema és que la Sonoko no sap com continuà l'obra. De totes maneres comptarà amb l'ajut de la Ran i la lliga de detectius júnior. Podran entre tots acabar l'obra?
  • 9. L'estrany després de 10 anys: En Conan es troba a l'agència amb febre i grip, i es queda adormit. Aleshores una trucada de la Haibara el desperta i li diu que acaba de fer un antídot de l'APTX 4869. Aleshores ell va amb ella, pren l'antídot i perd el coneixement. En despertar, en Conan torna a ser en Shinichi. Tot semblava ser normal fins que es dirigeix a l'escola Teitan, on assistia juntament amb la Ran, per sorprendre'ls a tots. Malgrat tot, en Shinichi s'adona que la ciutat llueix diferent. És allà on descobreix que de fet han passat 10 anys i, que tant ell com la resta de la lliga de detectius júniors, ja són adults. Però quan torna a l'agència veu que en Kogoro no ha canviat gens. I el més estrany de tot, si en teoria ell ara és en Shinichi, perquè tothom l'anomena Conan? Què és realment el que està passant?
  • 10. En Kid a l'illa de la trampa: A l'hotel d'una illa s'exhibirà la joia "La llàgrima d'Artemisa" i s'ha rebut un avís de Kaito Kid! S'aixeca el teló de la batalla entre Kid i Conan, que ja era en aquest hotel! A simple vista, Kid havia aconseguit robar "La llàgrima d'Artemisa", però a causa de les diverses trampes que estaven col·locades a l'illa, se li ha complicat la seva fugida. A més, quina serà la gran trampa que espera a Conan i Kid?

Endings[modifica]

L'Ending de l'OVA coincideix amb l'Opening o Ending que hi ha a la sèrie principal, en el moment de sortir l'OVA.


OVA Títol de la Cançó Cantant/Grup Títol de la OVA
1 "Natsu no Maboroshi" GARNET CROW En Conan vs en Kid vs en Yaiba
2 "Winter Bells" Mai Kuraki Els setze sospitosos
3 "Ashita wo Yumemite " Zard En Conan, en Heiji i el nen desaparegut
4 "Nemuru Kimi no Yokogao ni Hohoemi wo" U-ka saegusa IN db En Conan, en Kid i el Cristall Mare
5 "Wasurezaki" GARNET CROW L'objectiu és en Kogoro Mouri! La investigació secreta dels joves detectius!
6 "Kanashii Hodo Anata ga Suki" Zard La persecució del diamant desaparegut! En Conan & en Heiji vs en KID
7 "Shiroi Yuki" Mai Kuraki Un desafiament escrit del professor Agasa
8 "Yukidoke no Ano Kawa no Nagare no You ni" U-ka saegusa IN db La noia detectiu de preparatòria, els casos de la Sonoko Suzuki
9 "Doing all right" GARNET CROW L'estrany després de 10 anys
10 "Hello Mr. my yesterday" Hundred Percent Free En Kid a l'illa de la trampa