Plantilla:Origen desconegut

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search


Advertiment Qui ha creat aquesta imatge? Qui en té els drets d'autor? D'on ha sortit?
No hi ha informació sobre l'origen o llicència d'aquesta imatge. Podria estar sota termes de domini públic o sota una llicència compatible amb CC-BY-SA-3.0. Si no és així, aquesta imatge no es pot utilitzar a la Viquipèdia.

Cal afegir-hi la informació adient sobre l'autor de la imatge (si és possible amb un enllaç a l'original), així com la llicència d'ús, quan més abans millor. Si us plau, traieu aquest avís quan s'hagi afegit la informació sol·licitada. En cas contrari s'haurà d'esborrar al cap de set dies.

Podeu llegir més al respecte a Política d'ús d'imatges.


Data de l'avís: {{{1}}}
Si us plau, afegiu el següent codi a la pàgina de discussió de l'usuari que va carregar l'arxiu, per avisar-lo del problema;

{{subst:Avís OD|Imatge:Origen desconegut}} --~~~~
STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

Do not move this file to Wikimedia Commons without adequate review!


Utilització[modifica]

Drecera:
{{OD}}

Afegiu aquesta plantilla a les imatges on no es descrigui el seu origen ni llicència.

{{Origen desconegut|15 de desembre de 2018}} o {{OD|15 de desembre de 2018}}

Totes les imatges que inclouen aquesta plantilla apareixen a; Categoria:Imatges amb informació desconeguda

Vegeu també[modifica]