Plantilla Discussió:Avís mèdic

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Diu en Pepetps: (revertida a l'aspecte anterior (Llull, ajuda'm a fer-la millor: Llig-te el missatge de la taverna)

T'asseguro que de saber fer-ho ja ho hauria fet exctament com ho he descrit al a taverna. Per cert, que`et sembla això de fer un petit cartellet com els de commons, o el viccionari enllaçant cap a una altra pàgina? Llull 12:46, 18 des 2005 (UTC)

El problema es que no es veuria tan bé com l'altre i aquest cartellet crec que es veuria extrany en les categories. No sé, intenta fer-ne un exemple a veure com queda perquè si no es veu, no se sabrà mai si queda bé o no.--Pepetps (Podem discutir-ho) 12:53, 18 des 2005 (UTC)

Quines categories? Llull 07:29, 20 des 2005 (UTC)

Hola :-) Que tal una cosa així; Ja sé que no té tanta informació com la versió actual, però ja es dóna la informació al seguir els enllaços... --Joanjoc (discussió) 17:54, 18 des 2005 (UTC)

Fitxer:Creu mèdica.png Atenció: La Viquipèdia no dóna consells mèdics. Llegiu l'Avís legal i l'Avís mèdic abans de continuar amb la lectura d'aquest article.
No arregla pas res del que deia. Segueix sent enorme d'una manera innecessària. Llull 07:29, 20 des 2005 (UTC)


El que hi ha ara és la meva proposta. Petit, no fa nosa, no obliga a baixar, però cridaner. Ningú té excusa per posar-nos una demanda perquè es veu perfectament. Això sí, per veure l'avís mèdic cal clicar-hi i veure'l en una altra pàgina. Hauria de veure com es fa això de què una imatge també sigui un enllaç... Llull 07:36, 20 des 2005 (UTC)

He intentat fer servir la plantilla click, però no me'n surto. Llull 07:56, 20 des 2005 (UTC)
He investigat un xic, i he aconseguit que funcionés la plantilla Clic, també li he canviat el nom, per no fer-nos mal amb la Viqui anglesa. M'agrada com queda, petit però eixerit :-) --Joanjoc (discussió) 16:43, 20 des 2005 (UTC)

Ampliació de l'avís[modifica]

Crec que ja es va discutir si devia aparèixer una frase o no. Dir que pot semblar una broma, no és exagerar? És un cartell vistós. –Pasqual · bústia 23:00, 8 set 2006 (UTC)

Veient la pàgina de discussió i l'historial, no puc deixar de pensar que la manera en què s'ha intentat imposar diverses vegades (sí, imposar) aquesta versió de la plantilla sobre l'anterior consensuada sense passar per la pàgina de discussió, és pur vandalisme, de manera que no em puc resistir a revertir el canvi. Rata de Biblioteca 09:49, 28 oct 2006 (CEST)[respon]

Avís contraproduent[modifica]

L'equivalent a aquesta plantilla ha estat esborrada a l'anglesa: en:Template:Medical disclaimer. El motiu és per aplicació del criteri en:Wikipedia:No disclaimers in articles. Entre altres qüestions, a pesar de que és un avís d'exempció de responsabilitat, es pot incórrer en una responsabilitat legal si es posa en alguns llocs i es deixa de posar en altres on no s'avisi de la mateixa forma. --V.Riullop (parlem-ne) 16:09, 29 oct 2010 (CEST)[respon]