Vés al contingut

Plantilla Discussió:Esborrar3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquesta plantilla no m'acaba d'agradar... Personalment m'agrada més que les plantilles d'avisos a les discussions d'usuaris incloguin un títol, així apareixen a l'índex de la discussió i que s'hagin de substituir, com a {{Avís origen desconegut}}. Què us sembla si hi faig aquests canvis ? --Joanjoc (discussió) 10:42, 3 set 2006 (UTC)

Aquest nou format m'ha dut de cap! Vegeu la discussió, monòleg, que he tingut amb Pepetps, en la seua absència. El fet d'incloure un títol en la plantilla i que l'usuari que ha donat l'avís no ha fet la substitució ha complicat la resta de seccions de manera que el programari era incapaç d'editar la secció corresponent. S'ha d'especificar que la plantilla ha de ser substituïda. (Ho tindre en compte pels Viquiestris fa l'ullet) –Pasqual · bústia 21:37, 3 oct 2006 (UTC)
D'acord, ja he vist el problema... La meva intenció és canviar la informació de la plantilla per indicar que cal substituir-la, després substituir les plantilles que ja estiguin insertades a les discussions dels usuaris, i per últim posar un avis d'error a la plantilla si aquesta no es substitueix (vegeu {{ProvaSubst}}). --Joanjoc (discussió) 22:34, 3 oct 2006 (UTC)
Gràcies per l'ajuda a fer els subst :-) Ja he posat l'avís :-) --Joanjoc (discussió) 19:59, 5 oct 2006 (UTC)

Nou redactat[modifica]

He proposat un nou redactat d'aquesta plantilla al Viquiprojecte:Viquimillora. Us convido a participar-hi. --Davidpar (disc.) 21:12, 15 feb 2012 (CET)[respon]