Plantilla Discussió:Justificació d'exempció

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

He afegit el paràmetre permís igual que és a commons. [1] Hi ha desenes d'articles sense categoria. Molts d'ells carregats en els darrers mesos. Com expliqueu que no hagin afegit una plantilla de llicència adequada? S'ha de facilitar la troballa de la plantilla adequada a aquells usuaris que no habituats a carregar fitxers no lliures.
Opino que aquesta plantilla s'hauria d'incloure automàticament en l'espai d'edició de la pàgina de càrrega i facilitar també la sintaxi de les plantilles de llicència no lliure més habituals des d'algun lloc d'aquesta precàrrega. Es pot arreglar? Bestiasonica: enraonem? 11:06, 22 des 2013 (CET)

En el formulari de càrrega hi ha un desplegable per la llicència que inclou la plantilla corresponent sota la secció ==Llicència==. Caldria actualitzar el desplegable amb totes les llicències vàlides. Amb això el camp permís és redundant. A Commons s'utilitza normalment per aclariments sobre la justificació de la llicència. Precarregar la plantilla de justificació estaria bé, si algú sap com es fa. --V.Riullop (parlem-ne) 13:09, 22 des 2013 (CET)