Polly Letofsky

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula de personaPolly Letofsky

Polly Letofsky l'1 d'agost de 1999, va deixar la seva llar a Vail, Colorado, i es va dirigir cap a l'oest. Va recórrer 4 continents, 22 països i més de 14.000 milles, a peu, per convertir-se en la primera dona que va caminar arreu del món.

Com a campanya de sensibilització contra el càncer de mama, supervivents i familiars benestants arreu del món van anar-hi a passejar amb ella. Cada dia, desconeguts l’acollien a casa seva i compartien àpats. El món l’havia abraçat.

Però, enmig dels cinc anys del seu viatge, el món va girar de sobte sobre el seu eix quan l’11 de setembre ens va convertir tots a una cruïlla de la història mundial. Polly es va trobar de sobte incrustada en un món canviant i va adonar-se que mai no podia retrocedir els seus passos cap a casa: s'havien esvaït en una marea d'esdeveniments mundials.

El GlobalWalk de Polly es presenta a més de 2.000 diaris, revistes, estacions de ràdio i televisió de tot el món, inclosos Good Housekeeping, CNN International, CBS Early Show, NBC, Your Total Health i NBC, Radical Sabbatical de Fine Living Channel. Newcastle Productions ha llançat recentment GlobalWalk de Polly, un documental que cronifica el seu viatge.

Una historia natural, des del seu retorn, ha parlat per agrupar públic arreu del país. Detalla ricament el seu viatge amb humor i reflexió honesta, els bons moments i les dificultats. De vegades greu, de vegades divertit, sempre inspirador, la inspiració clau d'ella personifica l’esperit de compromís i perseverança que obligarà el vostre públic a assumir els majors reptes de la vida: un pas a la vegada.

Per obtenir informació sobre la reserva de Polly per a la vostra conferència, feu clic, aquí: https://www.pollyletofsky.com/contact/

En el seu llibre, amb humor, honestedat personal i a vegades el cor que batega de pressa, exposa el dolor i l'absurd absurd de ser una dona reveladora, i lluitant amb tot el que el món ens ofereix.[1]

Melinda Keith, borsa de lideratge de les dones de DIRECTV va explicar que havia inspirat el seu equip a no centrar-se en com deixar de fumar, sinó en com reestructurar-se i arribar-hi, quan afronti els seus problemes difícils. És un exemple de força i perseverança per a tots nosaltres.[cal citació]

Referències[modifica]