Portal:Atles dels Països Catalans/Coordinació

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
modifica 

Coordinació de l'atles

L'objectiu d'aquest portal d'atles és ésser un complement enciclopèdic on es puguin recollir els mapes existents, tant a la Viquipèdia com a Commons, fer-ne comentaris enciclopèdics basats en els articles existents, i organitzar un accés visual als articles relacionats.

Per què un portal i no a Commons?
La Viquipèdia no és una simple col·lecció d'imatges. A Commons existeix un Atles del món en anglès. En un portal a la Viquipèdia es pot fer un atles comentat en català, a més d'utilitzar imatges pròpies. No és l'objectiu fer una galeria exhaustiva de mapes.
Per què els Països Catalans?
Els territoris on es parla català tenen una atenció preferent a la Viquipèdia en català. Sobre la definició i l'ús del terme Països Catalans vegeu l'article corresponent.
Com puc col·laborar-hi?
Com a qualsevol article de la Viquipèdia tothom hi pot participar: modificant les pàgines, afegint-hi imatges, suggerint millores. Utilitzeu les pàgines de discussió quan calgui.
Quines imatges s'hi poden afegir?
L'atles es pot anar expandint, però eviteu fer una galeria exhaustiva. Cal seleccionar la millor imatge per cada tema a representar. Utilitzeu preferentment imatges lliures. No es poden utilitzar imatges sota la condició d'ús legítim.
Estructura de l'atles
El portal està organitzat en diferents subportals d'atles temàtics, enllaçats des d'un índex o bé en arbre, tot mantenint una mateixa estructura i estil.
Hi ha una guia d'estil?
Hi ha unes plantilles comunes per als subportals. Vegeu el codi d'aquesta pàgina, o qualsevol altre atles del portal, utilitzant l'enllaç "modifica" del títol. Copieu-ho, canvieu-ne el contingut, mantenint les plantilles, i ja teniu un nou atles.
modifica 

Viquiatles

L'Atles dels Països Catalans és una col·lecció organitzada i comentada dels mapes disponibles a la Viquipèdia sobre els territoris on es parla la llengua pròpia d'aquest projecte.

Atles del món
Atles del món

Vegeu també l'Atles del món a Commons.

modifica 

Índex

modifica 

Coordinació

Podeu col·laborar en aquest projecte. Vegeu els objectius i la guia d'estil.

modifica 

Vegeu també

modifica 

Enllaços externs