Portal Discussió:Sardana

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Em sembla que s'hauria de dir Portal:Sardanes. 80.31.233.202 19:48, 17 oct 2007 (CEST)

He posat "Sardana" perquè m'ha semblat un concepte més ampli on poder incloure no només les "sardanes", sinó també tot el que fa referència a compositors, colles, cobles... i també coincideix amb el nom de la categoria.--Lohen11 11:13, 18 oct 2007 (CEST)

Pregunta[modifica]

Per què tots els portals han de dur aquesta introducció? Realment és necessària?

« Benvinguts al Portal de la Sardana de la Viquipèdia! Aquest portal està pensat com a pàgina principal per a aquells interessats en temes relacionats amb la sardana. Des d'aquí podeu accedir fàcilment a diferents articles relacionats amb aquesta dansa, organitzar les tasques pendents, o afegir un article a la llista d'articles sol·licitats. Pel que fa a aquest portal, no dubtis a aportar noves idees i les teves crítiques o suggeriments a la pàgina de discussió. »

--Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 16:53, 24 març 2011 (CET)

Bé. Jo acabo d'arribar i, tot i que he intentat posar al dia el Portal de la Sardana, he intentat no trepitjar res de la feina feta. Aquesta introducció ja hi era i veig que és consistent amb la de la resta de portals, així que he optat per no tocar-la. Si hi ha cap contraproposta amb prou consens, per mi encantat de seguir-la.--Joanaranda (disc.) 11:06, 26 març 2011 (CET)