Quito Fest

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Quito Fest 2006-0757

El Quito Fest és un Festival Internacional de Música Independent d'Equador, que es desenvolupa des de l'any 2003 a la ciutat de Quito de forma gratuïta , són diversos dies de concerts a l'aire lliure on s'interpreten diversos gèneres musicals com: Rock, Hip-hop, Ska, Heavy metall, Hardcore, Punk, Reggae. És un festival lliure d'alcohol i drogues.

La història de Quitofest comença l'any 2003 ja que la capital equatoriana no tenia un festival propi és així que el municipi i el Ministeri d'Educació i Cultura llancen el primer Quitofest al Parc La Carolina al nord de la ciutat. També l'hi va crear amb la idea de donar un repertori més ampli de distracció a les festes de la cabdal equatoriana. Des de l'any 2005 el Quitofest va començar a presentar-se al Parc Itchimbia, actualment, i des de l'any 2013, va començar a presentar-se al nou Parc Bicentenario situat en l'antic aeroport de Quito.

La joventut de Quito va respondre de manera massiva al Quitofest i cada any guanya més renom en l'àmbit nacional i internacional en comptar amb bandes d'Argentina, Xile, Colòmbia, Brasil, Veneçuela, Mèxic , Estats Units, Panamà, França entre altres països.

La Fundació Música Jove és l'organitzadora d'aquest esdeveniment.

Enllaços externs[modifica]

  • http://metroactiva.com/blog-noticias-ecuador/2013/08/quito-fest-2013/
  • http://www.musicajoven.org/
  • http://www.quitofest.com/
  • http://metroactiva.com/blog-noticias-ecuador/2011/07/quito-fest-2011-cartel-bandas/
  • https://www.facebook.com/quitofest.oficial