R.E.M. at the BBC

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'àlbumR.E.M. at the BBC
Tipusàlbum en directe Modifica el valor a Wikidata
ArtistaR.E.M. Modifica el valor a Wikidata
Publicat19 octubre 2018 Modifica el valor a Wikidata
Gènererock alternatiu Modifica el valor a Wikidata
Cronologia
Àlbums de R.E.M. per ordre cronològic
7IN—83–88
(2014)

R.E.M. at the BBC és una caixa recopilatòria de directe de la banda estatunidenca R.E.M. publicat el 19 d'octubre de 2018. La compilació està format per vuit discs i presenta sessions enregistrades entre els anys 1984 i 2008 junt a un DVD de videoclips extra.[1]

Les cançons provenen d'actuacions realitzades per la banda en diversos programes de televisió com Sessions into the Night, Mark and Lard, Drivetime i Radio 1 Live Lounge, John Peel Studio Session, tots ells programes de la BBC, i addicionalment un directe realitzat a Milton Keynes l'any 1995.

Van publicar un videoclip promocional per la cançó «Orange Crush» al setembre de 2018, i la setmana següent van fer el mateix per «E-Bow the Letter» amb la col·laboració de Thom Yorke, líder de la banda Radiohead.[2]

Llista de cançons[modifica]

Totes les cançons foren escrites i compostes per Bill Berry, Peter Buck, Mike Mills i Michael Stipe, excepte les indicades. 

Best of[modifica]

Crèdits[modifica]

R.E.M.
Músics addicionals
Altres
  • Tom Doyle – nota d'àlbum
  • Mark Hagen – nota d'àlbum
  • Jo Whiley – nota d'àlbum

Referències[modifica]

  1. Lifton, Dave. «R.E.M. to Release ‘At the BBC’ Box Set» (en anglès). UltimateClassicRock.com, 05-09-2018. [Consulta: 23 juliol 2022].
  2. Jones, Damian. «R.E.M. share unreleased version of ‘E-Bow The Letter’ featuring Thom Yorke» (en anglès). NME, 27-09-2018. [Consulta: 27 juliol 2022].