Race Driver: Create & Race

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Race Driver: Create & Race

PublicacióEstiu del 2007
GènereCurses
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaNintendo DS
ModesUn jugador i multijugador (Nintendo Wi-Fi Connection)
FormatCartutx de NDS
Dispositiu d'entradacreu direccional Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Codemasters
EditorCodemasters Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
PEGI
USK

Imatges externes
Portada

El Race Driver: Create & Race és un videojoc de curses que està previst que es llançarà l'estiu del 2007 en el qual es llançarà de manera exclusiva per Nintendo DS.[1]

Un dels elements més importants del videojoc és que a part de poder conduir amb més de 20 cotxes molt veloços, i de poder-los lluir en 32 circuits diferents (alguns d'ovals), dona la possibilitat que els propis jugadors puguin crear-se els seus propis circuits a través del joc (no pas com es fa a través de programes externs en els mods). Es podrà realitzar qualsevol tipus de pistes tant ovals com circuits normals amb els seus giravolts, ponts, "xicanes", el paisatge, etc. A més, el videojoc proporciona l'opció de dibuixar el circuit mitjançant una eina de traç lliure, en el qual només s'haurà de dibuixar el traçat de la pista i el videojoc ja s'encarregarà de manera automàtica de posar-hi els paisatges, i els elements que hi poden haver.

Un cop el jugador ha creat un circuit, es pot provar contra altres contrincants per la intel·ligència artificial del joc o contra 3 altres amics que es connectin a través del Nintendo Wi-Fi Connection i jugar amb la pista que s'hagi creat qualsevol jugador.

Referències[modifica]

  1. «Race Driver: Create & Race». [Consulta: 23 juliol 2018].

Enllaços externs[modifica]