Rafa Méndez

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRafa Méndez
Biografia
Naixement(es) Rafael Tomás Méndez Ramos Modifica el valor a Wikidata
6 desembre 1975 Modifica el valor a Wikidata (48 anys)
Tenerife (Espanya) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócoreògraf, ballarí de ballet Modifica el valor a Wikidata

Lloc webrafamendez.es Modifica el valor a Wikidata
IMDB: nm2890439 Facebook: Rafa-Mendez-37348093026 Twitter (X): rafamendezzzz Youtube: UCe24X9KiOBm4MC5rQ1g-NiA Modifica el valor a Wikidata

Rafael Tomás Méndez Ramos, més conegut com a Rafa Méndez (Tenerife, 6 de desembre de 1975) és un coreògraf i ballarí espanyol. Conegut per la seva participació al programa Fama, ¡a bailar!, de Cuatro.

Trajectòria[modifica]

Al llarg de la seva trajectòria professional ha col·laborat amb Luca Tommassini, Paul Roberts i Kim Gaven. Ha treballat com a primer ballarí, presentador i coreògraf en la RAI. Com a ballarí, ha protagonitzat videoclips i gires musicals amb artistes de la talla d'Emma Bunton, Geri Halliwell, Atomic Kitten, Sophie Ellis Bextor, Holly Valance, Eric Prydz, Patricia Manterola, Tiziano Ferro o Melody.[1] A més, ha estat coreògraf de la cadena musical MTV Internacional i de diferents artistes italians. Des de 2009 és el responsable de coreografia de la cantant Rebeka Brown, realitzant alguns dels seus vídeos musicals, així com també als de Paris Hilton i al tour europeu de la boyband JYJ.

En la seva etapa a Espanya és conegut per les seves participacions a Cuatro com a professor del programa Fama, ¡a bailar! on era professor de funky i membre del jurat en les tres primeres edicions, en la quarta i la cinquena sol s'encarrega de realitzar perfomances amb el seu espectacle "Los 7 de Rafa Mendez" com a referència.[2] I posteriorment presenta el late night, After Hours a la mateixa cadena.[3] Després presenta ¡Mójate! al costat de Marbelys Zamora durant l'estiu de 2011.[4] Des de setembre de 2014 i fins a agost de 2015 va ser el coreògraf i director artístic de la versió espanyola del programa Pequeños gigantes, que s'emet a Telecinco.

A més és director del seu propi espectacle teatral "Los 7 de Rafa Mendez" qui es troba de gira en aquests moments

Actualment, juntament amb el seu espectacle, dirigeix l'àrea de ball modern de l' Escola Municipal de Música i Dansa Isaac Albéniz de Parla (Madrid).

Des de gener de 2017 i fins a març de 2017, va estar al capdavant com a jutge de la primera edició del programa Tu sí que sí de laSexta.

Televisió[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]