Secret Passage

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaSecret Passage
Fitxa
DireccióAdemir Kenović
Protagonistes
Director artísticBranimir Babic
ProduccióBob Bellion
Jimmy de Brabant
GuióOlivier Bonas
Ademir Kenovic
MúsicaStephen Warbeck
FotografiaVilko Filač
MuntatgeRobin Sales
Dades i xifres
País d'origenItàlia
Portugal
Luxemburg
Estrena2004
Idioma originalanglès
Descripció
GènereDrama
Lloc de la narracióEspanya Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0286058 Filmaffinity: 590212 Letterboxd: secret-passage Allmovie: v305241 TMDB.org: 37266 Modifica el valor a Wikidata

Secret Passage és una pel·lícula de 2004 escrita i dirigida per Ademir Kenovic i protagonitzada per John Turturro, Katherine Borowitz, Tara Fitzgerald i Hannah Taylor-Gordon.

Argument[modifica]

La pel·lícula comença el 1492 a Espanya. Els jueus estan sent perseguits per tot arreu. Tenen dues opcions: convertir-se o anar a judici i ser executats. Elisabet (Katherine Borowitz) i Clara (Tara Fitzgerald) es troben enmig del terror. Encara que van ser batejades a la força, les germanes són perseguides per la cristiandat fins que arriben a Venècia. Aquí, Elisabet organitza un passatge secret per donar refugi als refugiats que escapen de la Inquisició. Elisabet decideix que, per seguretat, la seva família ha de volar a Istanbul, l'únic lloc on no són perseguits els jueus. Clara es nega a anar-se'n, perquè està enamorada d'un venecià anomenat Paulo Zane (John Turturro). Quan Elisabet |tracta d'obligar a Clara a traslladar-se a Istanbul, Clara s'enfurisma. Enmig del malentès, la jove filla de Clara, Victoria (Hannah Taylor-Gordon), és capturada.

Repartiment[modifica]

Enllaços externs[modifica]