Spinnin': 6000 millones de personas diferentes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaSpinnin': 6000 millones de personas diferentes
Fitxa
DireccióEusebio Pastrana
Protagonistes
Alejandro Tous
Olav Fernández
Agustín Ruiz
Zoraida Kroley
Rubén Escámez
Eduardo Velasco
Mario Martín
Arantxa Valdivia
María Brea
Beto Carvajal
Carolina Touceda
Alejandra P. Pastrana
Charo Soria
César Sanz
Iker Ortiz
Iñigo Espert
César Guerra
Ximena Suárez
ProduccióNuria Moser
GuióEusebio Pastrana
MúsicaHer Space Holiday i Murmur
FotografiaJesús Prieto
MaquillatgePatricia Gª. Pulido
ProductoraBig Bean & The Human Bean Band, Mundofree
Dades i xifres
País d'origenEspanya Modifica el valor a Wikidata
Estrena2008 Modifica el valor a Wikidata
Durada110 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gèneredrama Modifica el valor a Wikidata
Lloc de la narracióMadrid Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt1132271 Filmaffinity: 521220 Rottentomatoes: m/spinnin Letterboxd: spinnin Allmovie: v452579 TMDB.org: 69747 Modifica el valor a Wikidata

Spinnin': 6.000 millones de personas diferentes és una pel·lícula espanyola dirigida i amb guió de Eusebio Pastrana que es va estrenar el 21 de novembre de 2008.[1]

Argument[modifica]

Gárate i Omar són una parella gai que viu al Madrid de 1995. Omar vol ser pare però Gárate no està tan segur perquè diu que encara és un nen i els nens no són pares, però en realitat li espanta la paternitat per la difícil relació que ha tingut amb el seu propi pare, amb el qual només té en comú ser aficionat de l'Atlètic de Madrid i l'amor per la seva mare morta.

Omar remena dues possibilitats per a ser pare, una parella de lesbianes amiga seva que volen ser mares i la seva millor amiga amb la qual va fer un pacte fa temps. Però totes dues opcions es veuen frustrades, la primera perquè la parella de lesbianes decideix que no vol compartir la seva maternitat amb una tercera persona, i la segona perquè l'amiga d'Omar viu molt lluny aquest no vol ser pare a distància. Al final coneixen a Kela, una dona embarassada i seropositiva la parella del qual acaba de morir pel sida, i decideixen que un d'ells es casi amb ella per a així ser pares del seu fill.

El bebè neix el dia que l'Atlètic gana la lliga del triplet i li posen de nom Fernando Torres. Després del naixement Kela se suïcida i la parella d'homes ha de criar al nen en solitari.

A través d'aquesta trama i amb Gárate com a fil conductor, coneixem les històries d'altres personatges que habiten en el seu món del madrileny barri de Chueca: l'amic que intenta fer un documental; el quiosquer que ha de replantejar-se la seva vida; la nena, defensada com a advocat per Omar, que ha de deixar a la família que coneix a la recerca d'una altra més 'normal' després de morir una de les seves mares lesbianes o la de Kela que anava buscant una parella pel carrer. Amb tots ells aprendrem que són mals temps per als superherois, que l'amor té arestes i les seves ferides són les que ens mantenen vius; o que tots som diferents, i per a poder viure amb això, hem de tractar a tothom per igual.

Repartiment[modifica]

Premis[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]