Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Paputx (discussiócontribucions)

Faig un recordatori que el 25 d'abril des del Consell Comarcal del Baix Empordà fem un la Viquimarató del Vi a Palamós.

I aprofito per comentar que la DO Empordà ens ha autoritzat a utilitzar el contingut de la seva web (l'acabo d'enviar al correu d'autoritzacions) i ens ha cedit material i bibliografia per aquest dia.

Esteu tots convidats a venir a tastar els vins de l'Empordà

QuimGil (discussiócontribucions)

Podem afegir una foto relacionada a la portada del 25 d'abril. Per casualitat, tenim una foto d'una vinya a Sant Pere de Ribes per al 15 de maig, que es podria moure a aquesta data (Viquipèdia:Imatge del dia/mes). Ara bé, si prefereixes una imatge més estretament relacionada amb la DO Empordà, llavors caldrà buscar una bona foto. No he pogut trobar candidates sòlides a c:Category:Empordà (DO), c:Category:Wineries in Catalonia o c:Category:Grenache (cépage). De fet, potser estaria bé parlar el tema de fotos de qualitat amb el Consell Comarcal del Baix Empordà? El permís per a utilitzar continguts de la seva web inclou imatges? Per exemple, hi ha fotos de qualitat mostrant raïms i ceps empordanesos amb detall? O ampolles de vi, tot i que suposo que això és més senzill de trobar i ens porta al terreny de marques registrades.

Paputx (discussiócontribucions)

Bon dia @QuimGil:, precisament tenim fotos de qualitat de la resta de productes però no sobre el vi. I el permís de la DO Empordà no inclou fotografies, no ho van veure clar. Crec que el millor és utilitzar la foto que has trobat.

Moltes gràcies per la col·laboració.

QuimGil (discussiócontribucions)

Fet! El dia 25 ja els hi pots ensenyar als empordanesos la portada de la Viquipèdia amb una foto de les vinyes de Sant Pere de Ribes, a veure si això els motiva. ;)