Tema de Usuari Discussió:Kippelboy

Awardk (discussiócontribucions)

Un projecte molt interessant, felicitats per llençar la idea. No sé encara si podré participar amb alumnes, però sí que hi donaré uns tombs.

El punt que veuria més complex seria la gestió del vandalisme. A meditar.

Cordialment, --

GabrielJaraba (discussiócontribucions)

Portal educació i professors.-- Hola, he rebut el teu missatge a la meva pàgina de discussió. Accepto la proposta i dóno suport a la iniciativa. Habitualment utilitzo la Viquipèdia en les tasques docents, atés que sóc professor de comunicació, periodisme i comunicació i educació a grau i postgrau a la UAB. La veritat és que tenia la VP abandonada pel que fa a activitat, i aquesta iniciativa m'anima a reincorporar-m'hi. Em miro el portal i penso aportacions. A més pensaré possibilitats de col.laboració amb el meu grup de recerca, el Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB. Si m'ho permets, recorreré a tu per a consultes i dubtes. Moltíssimes gràcies.

Armand Vizcarro (discussiócontribucions)

Hola,

un projecte engrescador. Pel que fa a editar, ja ho he fet a classe de fer-los editar articles per a la Viquipèdia, és una forma excel·lent d'aconseguir un aprenentatge significatiu. Per part meva, estic obert a col·laborar i que els meus alumnes editen articles a la viqui.

Bloguer (discussiócontribucions)

Hola,

He rebut el teu missatge, però no sóc pas professor. Sort amb el projecte, de totes maneres! Salut.

SiscoGarcia (discussiócontribucions)

Hola,

Jo també vaig rebre l'altre dia el teu missatge i la meua intenció sí que és implementar la viquipèdia a l'aula; de moment però el que estic fent és una formació a l'institut sobre diverses eines entre les quals la viquipèdia. El curs passat ja ho vaig fer i vaig mirar d'engrescar companys del centre en l'edició de la viquipèdia amb finalitats educatives, gràcies al cruset que ens va fer l'@ESM i on tu vas participar a la primera sessió.

Quin compromís hauria d'assumir per posar-ho en marxa el proper semestre? Ho dic perquè vaig bastant just de temps i no puc comprometre'm gaire.

Salutacions,

Sisco Garcia.

Jrosell (discussiócontribucions)
AlbertRA (discussiócontribucions)

Hola a tothom,

Som-hi per on comencem?

Resposta a «Portal educació»