Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Categoria:Obres artístiques del segle XIX -> Categoria:Obres del segle XIX

5
Pau Colominas (discussiócontribucions)
Pau Colominas (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Special:diff/15942215: El problema amb les obres d'art és que no inclouen obres científiques o assajos, per exemple. Només nosaltres tenim les obres específicament d'art dividides per segles. Quan vaig fer aquesta proposta era precisament per començar el canvi, però ara no veig clar eliminar les categories d'obres d'art. Potser podrien conviure obres i obres d'art? Tu com ho veus?

L'altre cas que dius el vaig detectar a Wikidata. No és fàcil (o jo no ho ten clar). He mirat allà les dues categories que dius i la primera la tenen a :fr, la segona, a :es i a :ko. La majoria d'altres wikis no tenen aquestes subdivisions. No ho veig clar. Potser consultar amb qualque expert viquipedista del futbol?

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Sobre el cas de les obres, jo sóc partidari de tenir categories d'obres amb subcategories d'obres artístiques, obres científiques, etc. Del tema futbol no en tinc ni idea. Les federacions continentals coincideixen sempre amb els continents geogràfics? En cas afirmatiu són redundants, en cas negatiu el cas té més complexitat.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord amb les obres. De futbol, tampoc no en sé gaire.