Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Article Orfeó Valencià Navarro Reverter

10
Resum per Paucabot
Namayo (discussiócontribucions)

He vist que has col·locat una indicació en el sentit que l'article s'assembla a un currículum. He revisat el Llibre d'estil i no he trobat cap indicació respecte d'això. T'agraïria, doncs, que m'indiquessis en quin sentit es pot millorar l'article, o en cas contrari, que retiris la mencionada indicació o m'autoritzis a retirar-la.

Pel que fa a les fonts, si busques en qualsevol cercador "Orfeó Valencià Navarro Reverter" o "Orfeón Navarro Reverter", n'hi ha milers. M'he submergit entre aquestes, i he procurat indicar-ne algunes de procedents de publicacions públiques, però procuraré posar-ne més.

Moltes gràcies.@Namayo.

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que tot el que diguis ho has de referenciar (he posat {{CN}} all on hi ha informacions sense fonts per contrastar-les) i que no fa falta que documentis cada activitat que fa aquesta coral. Una enciclopèdia no és un currículum d'una entitat sinó una descripció en prosa de les coses que es consideren més importants.

Namayo (discussiócontribucions)

Ja, però precisament vaig redactar l'article en forma esquemàtica precisament perquè no s'assemblés a un currículum, i perquè quedés més clar. Hi ha inconvenient amb la forma esquemàtica?

Respeste a les fonts, com t'he dit, intentaré completar-les a poc a poc amb referències externes, però tingues en compte que no serà possible amb tot. Les dades estan extretes de la pàgina oficial, i ací a València tothom sap que són certes.

Namayo (discussiócontribucions)

Respecte que cal indicar les coses més importants, és obvi. Per això he posat només els concerts i esdeveniments més recents i més importants. Si mires la web, veuràs que l'Orfeó, que és un dels més prestigiosos de València, ha realitzat centenars o potser milers de concerts en la seva història.

Puc retirar, doncs, la indicació de "currículum" que has posat?

Paucabot (discussiócontribucions)

L'article s'hauria de redactar en prosa principalment, tal com correspon a una enciclopèdia i no en format llista que correspon més a un currículum. En la majoria de grups musicals no es posa la llista (ni tan sols incompleta) de concerts. Ja se suposa que les corals fan concerts, ja. Si n'hi ha qualcún de realment extraordinari, es pot posar.

Paucabot (discussiócontribucions)
Namayo (discussiócontribucions)

Amic Pau Cabot:

He dit que acato les vostres decisions, encara que no les comparteixi. El fet de pertànyer o no a una organització sense ànim de lucre no implica necessàriament un conflicte d’interessos, i en la pàgina on es tracta d’això no es prohibeix explícitament que un membre faci aportacions, si es manté en un to neutre i documenta les dades aportades. Qui penseu que podria fer un article sobre un cor amateur, si no és un membre del dit cor? Malauradament, l’article, tal com l’heu deixat, ha quedat molt més pobre, i s’impedeix als usuaris de Viquipèdia accedir a dades verídiques, verificables i documentades. Però, què hi farem?

Al que he dit anteriorment, només puc afegir la interrogació que em faig a mi mateix sobre si de veritat us interessa que usuaris com jo col·laborin en el projecte, perquè he notat per part vostra una hostilitat injustificada i injustificable. Tal vegada sigui per això que la Viquipèdia té molts menys articles, i els que té són molt més pobres, que altres projectes germans; i ho dic amb recança, ja que el català és una de les meves llengües. No t’ho prenguis malament, però raonant amb tu o amb Panotxa m’ha fet de vegades la impressió d’estar discutint amb robots. Caldria que rellegíssiu la pàgina sobre no mossegar els novells. Només us demanaria un poc de flexibilitat en temes discutibles i dubtosos. Moltes gràcies per la vostra atenció.

Namayo (discussiócontribucions)

Amic Paucabot:

L'entitat es va fundar amb el nom de "Orfeón Navarro Reverter", i fa alguns anys es va canviar el nom a "Orfeó Valencià Navarro Reverter" (sense traducció). Un nom no és traducció de l'altre, sinó que són noms diferents. El que passa és que els periodistes de vegades es confonen i usen un nom o l'altre indistintament.

És un detall menor; si no t'agrada, no ho posis. Però si algú cerca amb el nom antic, no el trobarà.

Puc fer una página de redirecció?

Puc afegir a l'article dades referenciades i documentades (conservant el format en prosa que has fet) sense tenir problemes? Gràcies per endavant per la teva resposta

Paucabot (discussiócontribucions)

Les informacions no basta que les diguis tu, les han de dir fonts fiables.

Respecte a editar aquest article amb el qual tens conflicte d'interessos, ja t'ho he(m) comentat.

Namayo (discussiócontribucions)

Paucabot:

No m'has contestat. Dades referenciades i documentades és el mateix que fonts fiables, com les que hi ha fins ara.

Respecte al suposat "conflicte d'interessos", ja t'he dit que "la pàgina on es tracta d’això no es prohibeix explícitament que un membre faci aportacions, si es manté en un to neutre i documenta les dades aportades "missatge d'ahir".

Però, no et preocupis; ja no et molestaré més.