Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Problema d'esportistes que compleixen els criteris específics d'admissibilitat però no els generals.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

De "Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (biografies)#Esportistes":

  • Esportistes que han competit en lligues completament professionals o en competicions de nivell equivalent en esports sense lligues, com la natació, o al més alt nivell en els esports amateurs. Cal proporcionar una verificació per tercers (p. ex. amb una publicació no trivial) que la persona és àmpliament coneguda en aquell camp.
Paucabot (discussiócontribucions)

Jo havia posat l'avís perquè no complia Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat#Criteri general d'admissibilitat, que és un criteri més general:

  • Es demana «cobertura significativa» en fonts fiables per poder escriure un article complet en lloc d'un sol paràgraf, una simple definició o una fitxa de dades primàries sobre el subjecte. Si només es poden escriure algunes frases sobre el tema, encara que justificades en fonts, segurament no és apropiat per un article propi sinó per una fusió en un altre article més ampli o en una llista.

Ara, també és cert que l'article ha millorat una mica, encara que no sé si arriba al llindar d'admissibilitat.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Si compleix l'admissibilitat de biografies d'esportistes, compleix l'admissibilitat general. No tindria sentit que una contradiguera d'altra.

Paucabot (discussiócontribucions)