Tema de Viquipèdia Discussió:Localitats

El cas de localitats homònimes en diversos estats dels EUA

1
FranSisPac (discussiócontribucions)

Arran d'un cas on apareixia la ciutat de Columbia a l'estat de Califòrnia dels Estats Units (se'n pot veure la corresponent discussió), i si no hi ha desacord significatiu ni text alternatiu, em permetria afegir, a continuació dels tres punts que detallen el "Addicionalment es pot afegir...", el següent paràgraf (sense destacar-lo com faig aquí):

Aquesta possibilitat d'afegir-hi el context territorial s'ha de capgirar, considerant-la una recomanació d'incloure'l, per a aquelles localitats que, per homonímia, es confonen. Entre altres és el cas relativament freqüent de localitats dels Estats Units que existeixen amb igual nom en diversos estats. Per exemple, si ens referim a la ciutat de Columbia de l'estat d'Illinois, per evitar la imprecisió posaríem "Columbia, Illinois" (en lloc de coma, l'estat podria anar entre parèntesis fora de la primera línia d'una biografia), potencialment seguit de ", Estats Units", i amb l'enllaç o enllaços corresponents.

És un punt que es va tocar d'esquitllada en la discussió de la proposta però que, en la meva opinió, el redactat resultant deixa sense resoldre.

Resposta a «El cas de localitats homònimes en diversos estats dels EUA»