Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Alzinous

E4024 (discussiócontribucions)

Hola Alzinous, he afegit varies fonts a Carlotta Cosials. Potser que tu m'ajudis per a fer una o dues frases en el article amb aquestes fonts? Mi catala és tan perfect que si yo hago las frases y te pido ayuda para corregir va a ser mas cansadora la "feina". Moltes gracies anticipades, amic.

Una altra noia bonika que necessita ajuda és Ceylan Arısan, campiona mundial.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola amic, estic revisant aquesta entrada en el meu espai personal. Si us plau no editis les meves pàgines de proves. En lloc de fer-ho pots enviar-me un missatge :)

Té rao. Hombre, lo hice con mucha buena voluntad, con este resumen de edicion (https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:Alzinous/esmuc&diff=16719661&oldid=16719606) y pq tenia prisa para ir a alguna parte. Tu puedes editar mi pagina de proves cuando desees pero yo no voy a volver a editar la tuya.
Es por esto que no me revisaste el article Ceylan Arısan? :-)
Alzinous (discussiócontribucions)

A veure que et sembla ara? El que veig és que gairebé totes les referències són del grup i no tant de la Carlotta, potser per això algú va proposar l'esborrament de l'entrada i la fussió amb la del grup . La foto també és del grup.... seria millor poder posar una fotografia de la noia sola.

He tret dues de les plantilles que hi havia a l'entrada però he deixat la d'esborrament ja que aquesta no es pot esborrar sense comptar amb l'opinió de qui l'ha penjat i ha proposar la discussió i de tots els que han opinat alguna cosa.

Salutacions

Hombre, estupendo! Moltes gracies. Salvaste el article. Te serviria algun plat rico de la cuina turca para agradecer, pero apenas logro escribir en estas paginas de discusion (talk/charla) nuevas. Eran mejores las tradicionales... Salut!
Gonzisex69 (discussiócontribucions)

Hola señores como estan ustedes?

Alzinous (discussiócontribucions)

Bastante bien :-)

Resposta a «Biografia en procés»