Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Problemes amb la plantilla Imatge múltiple

7
Resum per Amadalvarez

Error en plantilla quan el paràmetre "peu" estava sense informar. Arreglat.

Columbusalbus (discussiócontribucions)

En la plantilla Imatge múltiple, darrerament, quan deixo dues imatges en horitzontal i sols poso el peu en cada una d'elles no hi ha línia que emmarqui les imatges i el text, mentre que si poso un peu general, llavors si que apareix el requadre emmarcant tant les imatges com el text. Aquesta diferència de tractament visual de les imatges es pot veure a Església de l'Assumpció de Catí. Algú ho pot solucionar?

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)

Fet! He provat a posar <nowiki /> al paràmetre peu, i funciona. Així va bé? Salutacions!

Columbusalbus (discussiócontribucions)

Em pareix correcte. Tot i que agrairia un canvi en la plantilla que fes innecessària la col·locació de cap indicació com aquesta. Moltes gràcies, Alvaro.

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)

De res... Encara que no conec prou la sintaxi per editar plantilles. Algú pot ajudar? Sembla que la modificació que caldria fer seria mantenir el codi que es genera quan es fa servir el paràmetre peu, però sense descripció, en el cas que no es fes servir aquest paràmetre.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

M'he mirat la plantilla i no sembla un error, sinó un comportament desitjat. No descartaria que la idea inicial fuera que, sense peu, no calia caixa. De fet és un comportament similar a "gallery mode="packed", tot i que val a dir que la plantilla imatge múltiple és anterior a l'existència d'aquesta variant de "gallery". Si la canviem alguns articles podrien veure's alterats, ja que l'aparició de la caixa incrementa l'alçada.

Columbusalbus (discussiócontribucions)

Quan vaig començar a utilitzar-la si apareixia la caixa en totes les ocasions. De fet, ara, si no poses el peu de foto general es genera per damunt de les fotos una cinta sense cap sentit, com si no reconegués les imatges de baix si no estan acompanyades d'un peu de foto general.

Amadalvarez (discussiócontribucions)