Tema de Usuari Discussió:Nobita931

SergiMM (discussiócontribucions)

Bon Dia Nobita,

La teva proposta ha passat pels Administradors?

Ells poden avaluar la situació i si és convenient fer restriccions. Passa-ho per aquí, a veure, Petició als administradors.

Gràcies, Sergi

Nobita931 (discussiócontribucions)

De moment, no trobo que faci molta falta perque aixó es fa per consens, s'ha de posar d'acord tota la comunidad.

Salutacions

SergiMM (discussiócontribucions)

Estic d'acord, però, crec que ells hi saben, el text està amb faltes ortogràfiques, les arregles tu o jo?

Nobita931 (discussiócontribucions)

Les puc arreglar jo mateix, pero si pots ajudar-me moltes grácies.

Panotxa (discussiócontribucions)

La proposta té bastantes mancances, algunes d'elles les he descrit en la pàgina de discussió de la mateixa. El més important és que la pròpia proposta no està suficientment acreditada ni els procediments s'han seguit. S'han quantificat o fins i acreditat els casos que haguem conegut perquè determinem que cal aquesta restricció que va en contra dels pilars?

Nobita931 (discussiócontribucions)

AH, disculpa, pero aquest pilar no es pot modificar tenint en compte els arguments?

Panotxa (discussiócontribucions)

De moment tot és investigació original. La restricció d'ús a un col·lectiu tan gran de persones ha d'estar molt ben argumentada i acreditada de manera molt sòlida abans de portar-la a qualsevol tipus de votació.

SergiMM (discussiócontribucions)

Jo li he dit a en @Nobita931, que ho passes als administradors, estic d'acord en que s'ha de quantificar o alguna cosa que indiqui que això és necessari.

Barcelona (discussiócontribucions)

Contesto als comentaris sobre els menors

  • Les possibilitats d'usar malament la Viquipèdia existeixen però resulta que no s'eviten ni molt menys amb restriccions d'edat. Proposes límit edat, un límit que els nens se salten mentint sobre els anys en el registre si els interessa. De fet, atès que a la Viquipèdia es pot editar i xatejar sense registre, aquest filtre no serviria de res, suposant que s'aprovés, fet que va en contra absolutament de les normes fonamentals del projecte
  • Que un nen editi tonteries, com dius, no es motiu per restringir-ne l'entrada, molts adults ho gan cada dia, és un peatge que paguem pel fet de tenir el projecte en obert, per això els patrulladors són tan necessaris. Crec que no has entès la filosofia de fons de la Viquipèdia amb aquestes afirmacions. Ídem amb el tema abús d'estona, drets. Que sigui menor no és una excusa per permetre´-li més vandalisme com podràs comprovar en qualsevol visita als canvis recents

En definitiva, no veig la teva proposta

Nobita931 (discussiócontribucions)

Vale, d'acord, per aixó vull retirar la pressa, tens raó, amb el que dius, per aixó, -tal i com he ficat al comentari d'abans- vull retirar la pressa..

Una salutació.

Nobita931 (discussiócontribucions)

I @Barcelona: aixó de

" Que sigui menor no és una excusa per permetre´-li més vandalisme com podràs comprovar en qualsevol visita als canvis recents"

aquesta teva última frase no la he pogut entés, ho sento, si pots explicar-la amb altres paraules, s'agrairia. Una salutacio.

Barcelona (discussiócontribucions)

Que no es té més tolerància amb els menors si fan vandalisme, si mires els canvis recents veuràs periòdicament com es bloca usuaris menors per aquest tema

Nobita931 (discussiócontribucions)

Ah, vale.

Nobita931 (discussiócontribucions)

Tanquem la pressa llavors, esta tot aclarit suposso i preparat per tancar la pressa. Una salutacio i siusplau, qualsevol cosa relacionada amb la pressa, poseu-la a la discussio de la pressa, no a la meva. Tanco el tema.