Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Cants sisè i setè de l'infern de la divina comèdia

8
Resum per Paucabot

Mentorització novell.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Paucabot

Aquí Dante 8919,

He acabat de construir l'article del cant sisè de l'Infern.

Posteriorment he acabat el setè cant de l'infern de la Divina comèdia

Ambdós estan corregits ortogràficament amb el Wikicheck i ja estan posades les imatges.

Me'ls podries corregir i dir-me que he de fer perquè entrin a la viquipèdia?

He intentat posar-me en contacte amb Davidpar  però fa ja un mes que no respon, ho intento amb el següent de la llista que ets tu, en Pau Cabot

A part volia preguntar: he rebut algunes notes en anglès i francès que em sembla que són impersonals, ja que em recomanen com he d'escriure un article, però veig que només diuen generalitats. He de fer alguna cosa?

Si voleu que busqui un altre mentor o penseu que hi ha algú que es pugui dedicar més a aquest tema de lletres, m'ho dieu. Gràcies.

Gràcies per l'atenció

Dante8919

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Dante8919. He començat a mirar-me'ls i veig que encara tenen coses per corregir. Cada avís que hi ha a dalt de tot de l'article et posa una recomanació. Per exemple, a Infern - Cant setè, hi ha un avís que te diu que has de millorar la primera frase de l'article perquè ajudi a la gent que no coneix el tema a saber del que estam parlant. Un altre te diu com has de citar les fonts a l'article (VP:CF), etc. Mira de fer els canvis que t'han recomanat i si no te'n surts, demana'm el que faci falta.

Paucabot (discussiócontribucions)
Dante8919 (discussiócontribucions)

Paucabot.

És que de vegades no sé exactament quins pasos seguir. Bé faré el que em diuen els avisos i després t'ho torno a comentar. El fet de que hi hagi aquests avisos vol dir que algú ho mira, oi. Perquè com que veig els mateixos avisos mentre jo ho vaig corregint penso que els han posat al començament i ja els havien deixat. Bé els faré cas.

Gràcies

Dante8919

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, també podria ser que els avisos estassin desfasats. Si és així i ja has arreglat els problemes, pots eliminar-los tu mateix.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Paucabot:

Perdona que et torni a molestar, però en l'origen els meus articles, són una traducció vs ampliació si necessari i segueixen els mateixos articles que estan escrits en la wikipedia en italià i que es refereixen als mateixos temes. En el meu cas els que tractem són : Inferno Canto sesto, i Inferno canto settimo. Entenc que fins que els articles no estiguin lligats a aquests que t'he citat, vol dir que la feina no ha estat acceptada o acabada. Suposo. Es per això que no dono per acabat l'article fins que algun mentor no els lliga als altres dels diferents idiomes.

Gràcies

Dante8919

Paucabot (discussiócontribucions)
Dante8919 (discussiócontribucions)

Gràcies per tot.