Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Manlleus

Resum per Manlleus

col·laboració

Sd.Kfz. 182 (discussiócontribucions)

Hola i gràcies pel teu oferiment (llàstima que contesti tant tard, però és que he estat molt abstret últimament). En resposta a "Hola bones! Veig que t'interessen els tancs i altres andròmines de guerra. He realitzat dotzenes d'articles sobre el tema, així que si necessites ajuda en fer de nous o millorar els existents fes-m'ho saber. Salutacions", bé, de fet necessitaria ajuda amb un problema de caire tècnic relacionat amb la taula de dades. Per alguna raó, allà on possa velocitat i autonomia apareix a l'article final com a velocitat camp a través i autonomia camp a través, i per molt que ho hagi intentat no m'he n'he sortit per canviar-ho. Si per un casual sabéssis alguna sol·lució per a aquest problema, t'ho estaria molt agraït. (Sd.Kfz. 165 Hummel, aquest és un exemple d'aquest problema).

Manlleus (discussiócontribucions)

@ Sd.Kfz. 182 Hola! No fa res que contestis més tard, intento estar sempre aquí quan és possible també. En quant al problema de la plantilla, parles de la Plantilla:Infotaula vehicle militar que vaig crear ja fa uns anys i si et fixes en l'exemple (la pàgina d'ajuda de la mateixa plantilla) hi ha els camps velocitat carretera, velocitat camp, velocitat aigua, autonomia carretera i autonomia camp per utilitzar, clar que segons l'article que m'has citat sobre el tanc alemany Hummel veig que hi ha els camps parcialment escrits, un de velocitat i l'altre autonomia si bé amb aquests noms en concret no estan declarats a la plantilla doncs agafa el camp que vol. He realitzat el canvi a l'article que comentes i és com hauria de ser. Per tan ara és correcte, cada valor amb el seu camp. De totes maneres, pensa que en un futur proper les infotaules i altres plantilles de dades d'informació quedaran globalitzades dins del projecte Wikidata, això vol dir que les viquipèdies de tots els idiomes aniran a buscar la informació en una mena de base de dades comuna i no farà falta haver de tenir plantilles pròpies per a cada idioma, de manera que s'automatitza els seus canvis, afegiments, etc.

En quant als articles sobre tancs, vehicles blindats, i tota mena de vehicles militars encara queda molt per fer em temo, i un estret vincle amb els "quatre gats" que hi treballem és fonamental. Per exemple, hi ha un company que es dedica exclusivament a submarins, doncs jo intento ajudar-lo afegint més informació, imatges, categories, etc, també podríem fer el mateix nosaltres amb qualsevol altre tema. Salutacions.

Sd.Kfz. 182 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva resposta, no trobaba el problema. Jo bàsicament em dedico als tancs, però les meves àrees d'interès s'extenen a la història militar en general. Aniré intentant col·laborar una mica més però no tinc massa clar si podré dedicar-hi massa temps. Bé, un altre cop, moltes gràcies.