Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Carregar quantitats a WD

3
Resum per KRLS

Solucionat

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola Carles, seguint el tema iniciat al whats. No tinc una càrrega concreta a fer. Fa uns dies l'Isidre Blanc em va fer un comentari a la meva discussió i el vaig animar a fer servir la càrrega massiva. Li anava a preparar un exemple i, com que ell es dedica a les muntanyes, li volia ensenyar com carregar l'alçada i la prominència i aquí va ser on em vaig aturar. No sé si té que fer una càrrega gran o anirà fent xino-xano, el cas és que he aixecat unes expectatives i ara li anava a enviar les instruccions però seran limitades pel tipus de dades que té que carregar.

Que li puc proposar ? o li dic que només val quan la property és un text i altres items ?

merci,

KRLS (discussiócontribucions)

Hola! Ara per ara, el quickstatement només va bé en tots els tipus excepte les quantitats i en les instàncies lligades a un idioma (multi-language text o alguna cosa així; per exemple, la propietat Inscripció). En realitat, no és que no funcionin les quantitat sinó que crec que wikidata té un validador que t'exigeix les unitats i el quickstatement no té implementada aquesta funcionalitat. Si decideixes afegir-ho igualment, se't afegirà la quantitat, però no inclourà ni la unitat ni la referència (com que peta la unitat, la referència també peta en cadena). No sé si coneixes l'eina https://tools.wmflabs.org/pltools/harvesttemplates/ que serveix per importar dades en massa a partir d'una infotaula en concret. La pega és que és molt limitada i a vegades indueix a error. En cas que volguéssiu afegir propietats de quantitats amb unitats, em podríeu passar l'excel (o altri) i jo penjar-les usant les llibreries per a wikidata quan pugui.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ok.

Li passo les instruccions i et copio per si té interès en entrar quantitats que faci un lot. La resta de tipus, ja li explicaré. Em miraré lo de les templates, perquè les darreres que acabo d'integrar tenen més contingut que WD i podríem fer una harvest !. Merci